2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště zdolalo Provodov po penaltách


Branky


0

Týniště se proti Provodovu dostalo do vedení, domácí tým však k dominantnímu výkonu nenadchla ani chycená penalta. Provodovu se ve druhé půli podařilo vyrovnat a ke slovu přišel penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využívají územní převahu a jdou do vedení

Domácí Týniště si dokázalo vytvořit převahu v držení míče, kombinace domácích ale byla mnohdy stereotypní a neproduktivní. Provodovští se tak celkem snadno bránili týnišťské kombinaci až do 36. minuty, kdy brankáře hostí Libora Vacha překonal kapitán Týniště Jiří Vydarený. Vstřelená branka ale domácí tým příliš nepovzbudila, fotbalisté Týniště naopak upustili od své dosavadní hry a nechali hosty, aby se vrátili do zápasu. Vyrovnání mohlo přijít už v prvním poločase, kdy Provodov kopal penaltu. Domácí brankář Jan Rolejček ale dokázal vyzrát na provodovského střelce a penaltu vychytal. První poločas tak skončil těsným vedením domácích. 

Hosté srovnávají krok

Ani ve druhém poločase se předváděná hra obou týmů nezlepšila. Týniště nedokázalo přidat branku, která by potvrdila vedení, a pro hosty tak stále žila naděje na vyrovnání. Toho se Provodovští dočkali po hodině hry. V 62. minutě se k míči dostal útočník Jiří Dvořáček, překonal brankáře Rolejčka a vyrovnal na 1:1. Ve zbývající půlhodině tak měly oba týmy ke třem bodům stejně daleko i blízko. Žádný z týmů se však nedokázal probojovat do vyložené šance, která by skončila brankou. Po devadesáti minutách tak stále panoval nerozhodný stav a o vítězi měly rozhodovat pokutové kopy. 

 

Provodovští nedokázali proměnit penaltu už v prvním poločase a podobný neúspěch zažili i v rozstřelu. Domácí byli v této disciplíně úspěšnější a po rozstřelové výhře 5:4 se mohli radovat z dvoubodové výhry. 



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Forejtek [-] (80. J. Winkler [-] ) , M. Winkler [-] , P. Špaček [-] , J. Hrubý [-] , J. Vydarený [-] , J. Lemfeld [-] , M. Novák [-] , J. Odehnal [-] , M. Pavlas [-] , J. Drapač [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - P. Kratěna [-] , L. Nejman [-] (72. L. Nožka [-] ) , O. Nejman [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (54. R. Metzner [-] ) , K. Belák [-] , M. Tolda [-] (46. L. Khun [-] ) , D. Pařízek [-] , D. Bogusz [-] - J. Dvořáček [-]

ŽK: 39. J. Rolejček , 58. J. Lemfeld , 59. M. Pavlas , 66. J. Odehnal , 70. M. Novák , 75. J. Drapač - 57. J. Dvořáček , 80. K. Belák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.