1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy zdolaly Kostelec až po penaltách


Branky


0

Po prohře s hradeckou Slavií si fotbalové Kratonohy připsaly další bodovou ztrátu, i když ne tak výraznou. Proti Kostelci nad Orlicí měly Kratonohy většinu času převahu, gólově se ale nedokázali prosadit ani ti nejlepší střelci Kratonoh. Výhry se tak domácí fotbalisté dočkali po penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neefektivní převaha domácích

Kratonohy měly od úvodu větší převahu v držení míče, pomocí kombinace se domácí snažili vysouvat křídlení hráče, kteří měli v ideálním případě centrovat na útočníky ve vápně. Nejrůznější přihrávky po zemi a loby na rozeběhnutá křídla ale dokázala kostelecká obrana potlačit hned v zárodku. Hostům se podařilo několikrát vystihnout kombinaci Kratonoh a přiblížili se na dostřel domácí brance. Zakončení kosteleckých hráčů z velké vzdálenosti ale postrádalo razanci, a brankář Josef Mačí tak neměl příliš starostí. Kratonohy mohly otevřít skóre v 23. minutě. Míč po autovém vhazování propadl až k Marku Kuličovi, který měl v pokutovém území dostatek prostoru pro zakončení, Kulič ale svoji střelu namířil do středu branky, kde se pohotovým zákrokem předvedl brankář Libor Blažek. Tato akce rozvířila mnohdy až příliš stojaté vody zápasu, o pár minut později byl na hranici vápna faulován domácí Daniel Hrůša, a domácí tak mohli rozehrávat standardní situaci z velmi dobré pozice. K míči se postavil Jiří Kořínek spolu s Vojtěchem Pražákem, exekutorem kopu byl první jmenovaný hráč domácích, Kořínkova střela po zemi ale minula kosteleckou branku.

 

Hosté několikrát vyzkoušeli pozornost brankáře Mačího, pro kterého mohla nakonec být nejnebezpečnější jeho vlastní obrana. Ve 30. minutě si obránce neporozuměl s vyběhnuvším brankářem Mačím a jeho malá domů skončila těsně vedle domácí branky. O pět minut později rozehrávaly Kratonohy další standardní situaci, kopu se tentokrát ujal Marek Kulič, který dvěma přesnými centry oslovil nabíhající spoluhráče na zadní tyči kostelecké branky. Domácí však nedokázali využít ani tyto šance, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0. 

Bezvýsledné zrychlení hry

Na začátku druhého poločasu domácí využili otevřených prostorů v kostelecké brance a dostali se k rychlým akcím. Křídelní akce s přihrávkou do pokutového území ale ztroskotaly na zakončení domácích fotbalistů. Oproti prvnímu poločasu domácí rozhýbali obranu hostů, hra se zrychlila a Kratonohy se snáze dostávali do nadějných pozic před kosteleckou brankou. Fotbalisty Kratonoh všakv rozhodujících pozicích zrazovalo zpracování míče i zakončování.

V dalších minutách domácí stupňovali svoji aktivitu. Pro fotbalisty Kratonoh útočné kombinace nekončily přihrávkou, kratonožští fotbalisté pokračovali v pohybu i po odevzdání míče spoluhráči a svým aktivním pohybem mimo jiné vybízeli Kostelecké k faulům. V 79. minutě z pravé strany centroval Vojtěch Pražák, jeho vzdušný balon směřoval k osamocenému Kořínkovi, domácímu útočníkovi ale chybělo pár centimetrů, aby dokázal míč zasáhnout. Ani druhá půle nepřinesla žádnému z týmů gólovou radost, a o vítězi proto rozhodovaly penalty.

 

 

 

Hosté nevstoupili do penaltového rozstřelu dobře. Matěj Cvejn namířil své zakončení do středu branky a domácí brankář Mačí dokázal míč chytit. Kratonohy se tak záhy dostaly do vedení, když se Jiří Kořínek trefil přesně k pravé tyči a nedal brankáři Blažkovi šanci. V následujících sériích střelci zastiňovali oba brankáře, všechny další penalty byly proměněny, a to znamenalo, že Kostelec nedokázal dohnat manko z úvodní série a podlehl v rozstřelu Kratonohám 5:4.

 

 



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - M. Kulič [-] (76. D. Franc [-] ) , V. Pražák [-] , J. Kořínek [-] , R. Mládek [-] (84. L. Bůžek [-] ) , D. Hamák [-] (66. J. Fidra [-] ) , D. Jošt [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-] (66. M. Jilemnický [-] ) , L. Hlava [-] (79. Z. Semelka [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
L. Blažek [-] - K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] , A. Řehák [-] , P. Klapal [-] - F. Kadavý [-] , V. Bartoš [-] (20. M. Brandejs [-] ) , T. Přikryl [-] (71. D. Marek [-] ) , M. Cvejn [-] - D. Krupka [-] (59. L. Plocek [-] ) , J. Švandrlík [-]

ŽK: 17. J. Huňák , 40. D. Hamák - 12. F. Kadavý , 33. K. Kaplan , 34. A. Řehák , 38. M. Cvejn , 51. T. Přikryl , 88. L. Blažek , 90. D. Marek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klečka Ivan - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.