2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zvítězilo nad Slavií


Branky


0

V předešlých jarních zápasech nedokázali hráči Nového Města vstřelit branku. Hradecká Slavia minulý týden porazila zdánlivě neporazitelné Kratonohy. Papírové předpoklady se v zápase těchto dvou týmů zcela otočily a Nové Město dokázalo svého hradeckého soupeře porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní přístup domácích

Fotbalisté Nového Města se chtěli v souboji s hradeckou Slavií soustředit na pozornou hru v obraně. Přesto to byli právě domácí, kteří zahrozili jako první. V osmé minutě se k hlavičce dostal domácí Martin Klikar, záložník Nového Města ale branku hostů minul. Hráči Slavie se osmělili po čtvrt hodině hry, ani oni však brankáře nepřekonali. Po několika minutách boje o míč se znovu připomněli domácí a bylo to připomenutí gólové. V 26. minutě se k míči dostal Tomáš Voráček a jeho prudkou střelu zastavila až síť za zády slávistického brankáře Jana Moníka.

 

Hráčům Slavie se podařilo poměrně brzy oklepat z inkasované branky a i za přispění domácích vyrovnali. V 35. minutě zaváhal domácí obránce Dominik Nejman, jeho chyby využil Šimon Derner a útočník Slavie vyrovnal. Poločas tak skončil remízou 1:1. 

Domácí nepolevili ve svém výkonu

I v úvodu druhého poločasu byli aktivnější domácí fotbalisté. V 50. minutě se do míče opřel záložník Pavel Růžička a jeho střela rozezvučela břevno Moníkovy branky. V centru dění byl Růžička i o několik minut později. V 53. minutě zachytil rozehrávku Slavie, předložil míč svému spoluhráči Vilému Maurovi a novoměstský útočník Maur vrátil svému týmu vedení. Za nepříznivého stavu vrhli hosté své síly do útoku. Po hodině hry mohla Slavia vyrovnat, jejich akci ale pohotovým vyběhnutím zastavil brankář Václav Krunčík. Ve zbývajícím čase si hosté udržovali převahu v držení míče, svojí kombinací si ale nedokázali vytvořit příležitosti, po kterých by mohli skórovat. Novému Městu se tak podařilo udržet vedení až do samého konce, domácí zvítězili 2:1.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Nejman [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] , J. Vít [-] - P. Růžička [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (88. M. Hofman [-] ) , M. Klikar [-] , T. Voráček [-] - V. Maur [-] (78. J. Králíček [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] - V. Horák [-] (88. J. Špaček [-] ) , J. Linhart [-] - T. Erber [-] (56. D. Chobotský [-] ) - Š. Derner [-] (74. M. Hutla [-] ) , D. Veselý [-] (65. M. Hloušek [-] ) , M. Dostál [-] , M. Brázda [-] , D. Šauer [-]

ŽK: 32. N. Soumar - 84. J. Lán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Otava Marian - MEDLÍK Karel, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.