3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec slaví jarní vítězství nad Červeným Kostelcem


Branky


0

Chlumec patří k týmům, kterým bylo úvodní jarní kolo odloženo. Červený Kostelec minulý víkend sehrál jednobodový zápas s Broumovem a ani s výsledkem tohoto utkání nemůžou být hráči Kostelce spokojeni. Až na malý výpadek ze závěru prvního poločasu byli chlumečtí fotbalisté dravější a důraznější a po zásluze vybojovali výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranně vyrovnaný poločas

Fotbalisté Chlumce zahájili své první jarní utkání aktivně. Už ve druhé minutě se domácí ocitli ve velké příležitosti, centr z pravé strany ale chlumecký útočník v pokutovém území nezpracoval a tím pádem ani nezakončil. O čtyři minuty později byl v pokutovém území faulován domácí kapitán Jiří Kučera a rozhodčí Karel Šiling nařídil pokutový kop. Exekuce penalty se ujal Pavel Pilař a bezpečně proměnil. Chlumec se tak dostal do brzkého vedení 1:0. Chlumečtí na nic nečekali a několik desítek vteřin po úvodní brance se opět tlačili do šance. Střelu zpoza vápna, která se snášela do horního rohu branky, ale dokázal kostelecký gólman Jan Martínek vyrazit na roh.

Kostelečtí se snažili ohrozit soupeřovu branku převážně z rohových kopů. Hosté zajímavým způsobem zhušťovali prostor před brankářem Ladislavem Kukalem, když se na co nejmenší prostor v pokutovém území snažili vměstnat co nejvyšší počet hráčů. Tyto skrumáže ale Kosteleckým vážnější šanci ke skórování nepřinesly. Fotbalisté Chlumce se prezentovali vysokým presinkem, který nutil soupeře k chybám a ztrátám balonu. Domácím se však nepodařilo přidat další branku, což je mohlo mrzet v 28. minutě. Hosté uzamkli svého soupeře kolem pokutového území, hlavička po centru kosteleckého kapitána Petra Bárty skončila pouze na břevně domácí branky, u odraženého míče byl ale jako první Tomáš Martínek, který hlavou dorazil balon do prázdné branky.

 

Vyrovnání dostalo hosty na koně, a tak to byli právě Kostelečtí, kdo byl v dalších minutách iniciativnější. Červený Kostelec se díky herní převaze dostal k několika standardním situacím a centrům, žádná z těchto příležitostí ale nebyla využita a první poločas skončil remízou 1:1. 

Aktivnější Chlumec si zajistil výhru

Ve druhém poločase domácí navázali na svůj výkon z první části prvního poločasu. Chlumečtí byli jistější a přesnější v kombinaci a díky tomu si říkali o fauly a dostávali se do šanci. V 50. minutě si doběhl aktivní Jiří Kučera pro míč k autové čáře, vyvezl ho k pokutovému území a v pádu ještě stihl přihrát Jakubu Veselskému. Veselský neváhal a přízemní střelou z voleje překonal kosteleckého brankáře a vrátil svému týmu vedení.

 

Své šance měli i hosté, v 53. minutě vystihl domácí rozehrávku Kristián Čáp, jeho postup po levé straně hřiště však zastavil pohotovým zákrokem brankář Ladislav Kukal. V dalším průběhu hry byli domácí fotbalisté důraznější v osobních soubojích a častěji se drželi na míči. V 60. minutě se opět připomněl Jiří Kučera, který dalekonosnou střelou protáhl brankáře Martínka. Chlumci se otevírali volné prostory na pravém křídle, v tomto místě se pohyboval Jakub Veselský, jeho následné centry do vápna ale postrádaly přesnost. V 70. minutě se domácím podařilo přidat třetí zásah. Domácí využili přečíslení, při kterém se míč dostal až k Jakubu Jelínkovi, ten před kosteleckou brankou zachoval klid, kličkou a náznakem střely položil na zem bránícího hráče hostů a střelou do dolního rohu nedal brankáři Martínkovi šanci reagovat. Chlumec si tak ve druhém poločase vytvořil dostatečný náskok, který domácí nepustili ani v 83. minutě, kdy si Kostelečtí vytvořili závar před chlumeckou brankou. Domácí tak zvítězili 3:1. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , Z. Dušek [-] , J. Kučera [-] (86. V. Branský [-] ) , D. Jelínek [-] (38. K. Staněk [-] ) , M. Kučera [-] (46. J. Hanuš [-] ) , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (81. F. Kmínek [-] ) , J. Jelínek [-] (89. D. Tichý [-] ) , D. Koubek [-]

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , O. Vít [-] , O. Koval [-] , S. Štelzig [-] (66. M. Kováčik [-] ) , J. Hundák [-] (76. J. Svoboda [-] ) , K. Čáp [-] , J. Hypius [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

ŽK: 69. J. Kučera , 80. M. Bráborec - 34. O. Koval .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiling Karel - KLEČKA Ivan, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.