1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj rozhodl o své výhře v prvním poločase


Branky


0

Hosté z Háje šli do vedení už v 5. minutě z trestného kopu. Do dvoubrankového vedení se dostal Háj o deset minut později, po chybě domácí obrany. Kravaře korigovaly skóre hlavičkou po centru zpravé strany v 21. minutě. Navíc o chvíli později byl vyloučen hostující hráč a domácí vycítili šanci a dostali se do několika šancí, ale jejich koncovka byla žalostná. Háj je potrestal v 39. minutě, když se využil samostatnou akci Trupl. Druhá půle už moc vzruchu nenabídla. Domácí si vypracovali pouze jednu šanci. Hosté zahodili několik nadějných brejků. Minutu před konce byl ještě vyloučen další hostující hráč. Háj však už svou výhru udržel. Kravaře tak nadále zůstávají poslední. Háj se dostal do poklidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


Městský FK Kravaře
K. Kazbunda [-] - V. Koneczný [-] , R. Kolig [-] , D. Vitásek [-] , M. Žídek [-] - V. Těžký [-] , M. Czerný [-] (78. M. Pavelek [-] ) , S. Lavrovič [-] , M. Sabo [-] , D. Watzlavik [-] (74. K. Nestroj [-] ) - T. Seibert [-]

TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - J. Lampa [-] , J. Pospíchal [-] , P. Konvička [-] , L. Komárek [-] , T. Trupl [-] (80. P. Žůrek [-] ) , I. Janíček [-] (45. M. Sakmar [-] ) , M. Vyležík [-] , Z. Eršil [-] , R. Štefek [-] , O. Matěj [-]

ŽK: 54. S. Lavrovič , 73. M. Czerný , 80. M. Žídek - 74. J. Pospíchal , 80. I. Janíček , 89. P. Žůrek . ČK: 30. R. Štefek , 90. Z. Eršil .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - BEBENEK Petr, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.