2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč nedokázala zvítězit v Lubech


Branky


0

Za pěkného sobotního počasí se utkaly v Lubech tamní Start a hostující tělovýchovná jednota ze Zruče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď

Zruč byla nucena nastoupit bez zraněného trenéra Ondřeje Krále, který zůstal podruhé za sebou jen na lavičce, a mohl se tak naplno věnovat koučování svého týmu, což bylo na první pohled slyšet. Společně s ním ale dělali solidní atmosféru i lubští diváci, kterých se v pěkném areálu za slunného počasí sešlo 160. Sluníčko bylo ale jedním z mála faktorů, které diváky mohl udržet na svých místech i do druhé půle. Ta první totiž byla bez šancí a obě mužstva spíše opatrně vyčkávala na první chybu soupeře. 

Rozhodující gól po hrubce brankáře

Po pohovoru v kabině se hostující fotbalisté vydali na hřiště s odhodláním strhnout utkání na svou stranu. Hned ve 48. minutě ale přišla z nenadání studená sprcha. Po faulu Jiřího Lauka na polovině hřiště se spíše k nákopu než nějakému vědomému centru do vápna postavil Marek Pivoňka. Jeho vysoký míč ale gólman Klik hrubě podcenil a kulatý nesmysl mu ve výskoku proklouzl mezi rukama. Hosté byli značně v šoku a nebylo daleko k tomu, aby podruhé inkasovali, tentokrát ale Zruč podržel při rohovém kopu brankář Klik. Prakticky hotovo ale bylo v 70. minutě. Jerome Cole vybojoval na půli hřiště balón a vyslal na zteč střídajícího Marka Sysla, který i vlivem velkého množství sil předběhl zručského obránce a následně předložil míř před vápno na Karla Křížka, který i přes dotírajícího obránce sebejistě propálil Klika mezi nohama a vedení 2:0 bylo na světě. To už si domácí borci také uhlídali a po výborném výkonu ve druhé půli berou tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Po prvním poločasu bez výraznějších šancí jsme do druhé půle vstoupili dobře a již po pár minutách jsme vedli po střele Marka Pivoňky, která se nějak dostala do sítě. V 70. minutě se nám navíc povedl krásný protiútok na pár doteků, čímž jsme si pojistili vedení."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Jeli jsme do Lub s vědomím toho, že pokud bychom vyhráli, tak bychom se mohli posunout až na 14. pozici. Bohužel, nevím, jestli to bylo sluníčkem, nechci se na nic vymlouvat, se nám zápas nepovedl, málo jsme bojovali a byli jsme málo agresivní."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] - K. Křížek [-] , J. Cole [-] , P. Čipera [-] (64. M. Sysel [-] ) , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-] (90. R. Švec [-] ) , J. Nešpor [-] (84. Z. Rückl [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] (84. J. Přibyl [-] ) , P. Karpíšek [-] (77. M. Fryček [-] ) , T. Jelínek [-] (77. K. Kazda [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-]

ŽK: 20. M. Vejskal , 20. F. Sýkora , 54. P. Čipera , 69. K. Švátora , 89. A. Čížek - 36. D. Král , 89. J. Lauko .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - JANDA Marek, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.