3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice vydřely výhru proti Mýtu


Branky


0

Zápas, ve kterém většina diváků čekala přehršel gólů a atraktivní fotbal nakonec skončil po velkém boji 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny po rozpačitém výkonu

Podzimní duel na půdě Mýta dopadl vítězně pro přeštické fotbalisti, kteří soupeře rozstříleli 6:1, a tak bylo o favoritovi tohoto zápasu jasno již před utkáním. Průběh utkání, které se hrálo za slunného počasí, které přilákalo sedmdesát diváků, ale od začátku napovídalo tomu, že dnes to tak jasné nebude. Přešticím se nedařilo podnikat své klasické přímočaré akce a obrana Mýta všechny tyto pokusy zastavovala. První náznak šance přišel až ve 23. minutě, kdy si ale nebezpečný míč po rohovém kopu sebral gólman Špicl. Při zákroku byl navíc faulován a následovalo bezmála tříminutové ošetřování. I tak se ale skóre těsně před přestávkou měnilo. Po akci středem hřiště přihrál Michal Zdeněk Pavlu Beštovi, který se dobře zorientoval ve velkém vápně a levačkou poslal míč podél gólmana Špicla.

Penalta z nebe

Hned v úvodu druhé půle si hosté vytvořili sérii standardních situací, z nichž nakonec jedna přecejn skončila brankou. Nejprve ještě po rohu Michala Veverky hlavičkoval Martin Světlík jen do gólmana Růžičky, na následný roh si ale už vyskočil nejvýše Filip Zikmund a jeho hlavička prošla až do sítě. Do vedení mohlo jít Mýto po hodině hry, ale ani trestný kop Ondřeje Kříže, ani hlavička Jiřího Hereita gól neznamenala. V 84. minutě přišel zlomový moment utkání. Hostující brankář Špicl nejdříve moc dlouho váhal s odkopem a nakonec trefil do hlavy Václava Klokana, k odraženému míči spěchal kanonýr Bešta, kterého ale stihl Špicl před střelou do prázdné branky faulovat a sudí Pálek ukázal na značku pokutového kopu. Penalty se ujal střídající Milan Vacík a s přehledem proměnil. Mýto se ještě snažilo o vyrovnání, do otevřené obrany se ale vřítilo duo útočníku Bešta - Klokan. První jmenovaný ukázal, že sobeckost mu není vlastní a vyzval k otevření svého gólového účtu svého kolegu, který tak pečetil výhru Přeštic 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Dnes to z naší strany byl zoufalý a bezkrevný výkon. Mýto si zasloužilo minimálně bod a hodně nezaslouženě tady u nás v Přešticích prohrálo."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "První poločas byl vyrovnaný, ale my jsme po zbytečné ztrátě těsně před koncem poločasu inkasovali. Po rohovém kopu se nám podařilo vyrovnat. Bohužel se stala nemilá věc a pět minut před koncem jsme soupeři po chybě gólmana darovali výhru. Dneska si kluci ale prohrát nezasloužili."



Sestavy


FK ROBSTAV
V. Mareček [-] - J. Ornet [-] , S. Turek [-] (57. V. Krušina [-] ) , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Uzlík [-] - M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] (65. M. Vacík [-] ) , J. Gerstner [-] - V. Klokan [-] (85. Š. Baranec [-] ) , P. Bešta [-] -

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] (78. M. Brož [-] ) , M. Švejda [-] , K. Barczik [-] (46. V. Pěnkava [-] ) , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , F. Zikmund [-] , P. Bejček [-] (85. J. Kotnauer [-] )

ŽK: 29. P. Bejček , 84. M. Špicl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠLAJS Jakub, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.