Pod dohledem tří slečen


Branky


0

Není úplným zvykem, aby se v utkání objevila jako jedna osoba v černém žena. Pro šlágr kola mezi pátou Lhotou a prvním Rozvadovem byla delegována hned trojice dam - Zuzana Špindlerová jako hlavní sudí, které na postranních čarách pomáhala Jana Šauflová s Helenou Šálkovou. Jako delegát byl navíc na místě přítomen Pavel Královec, známý prvoligový rozhodčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl

Nováček ze Lhoty, který se vyhřívá na krásném pátém místě v rámci krajského přeboru, vlétl na další překvapení soutěže, doposavad první Rozvadov, bez pardónu a od prvních minut dokazoval, že na svém hřišti nechce nechat vládnout nikoho jiného. Již v 6. minutě se do odraženého balónu opřel na hranici vápna domácí kapitán Jiří Hrdlička, jehož střelu ale stihla rozvadovská defenziva zblokovat a střílející hráč navíc skončil na zemi s bolestivou grimasou. Po čtvrthodině hry se snažil prosadit na druhé straně z volného přímého kopu zkušený Lukáš Čížek, s jehož nepříjemnou skákavou ránou si ale domácí čaroděj Böhm poradil. O pár minut později se mohli rozvadovští radovat z prvního gólu, to by ale Pavel Kořínek musel trefit bránu z hranice malého vápna. Kuriózní gól měl na kopačce také znovu Jiří Hrdlička, který odkopem přes celé hřiště málem překvapil Jana Ptáka, který hájil rozvadovskou branku. Když se ale v závěru poločasu neprosadil ani Matěj Strejček, který těsně nedosáhl na přiliš rychlou přihrávku, odebraly se oba celky do kabin za nerozhodného stavu.

Rozhodla hrubka gólmana

Na rozvadovské skvadře byla přecijen znát absence některých klíčových hráčů, jako například kapitána Tomáše Kabourka, a tak hře nadále vévodila entuziasmem zářící Lhota. Brzy po hvizdu oznamujícím začátek druhé půle se do šance dostal Vladislav Fiala, ale po kličce gólmanovi již nedokázal z velkého úhlu zakončit. V 67. minutě se v obrovské šanci ocitl Lukáš Čejka, který mohl doklepávat do branky vyraženou střelu Matěje Strejčka, ale Jan Pták vytáhl zákrok z kategorie neuvěřitelných a dosáhl i na následnou dorážku. Tempo hry se začala stupňovat a s ním se na hřišti začaly objevovat i emoce, které hlavní rozhodčí Zuzana Špindlerová musela krotit žlutými kartami, kterých rozdala celkem pět. Rozhodující okamžik utkání přišel v 72. minutě. Dlouhý nákop podcenil do rozvadovského vápna podcenil hostující gólman Jan Pták, kterému míč prošel pod rukou a Lukáš Čejka dovedl kulatý nesmysl v poklidu až za brankovou čáru a radost domácích mohla propuknout. Chvíli nato si navíc mohl dát vlastní gól po centru do vápna od namlsaného Lukáče Čejky rozvadovský hrající trenér Martin Bronec, ale míč naštěstí pro hosty zamířil mimo tři tyče. Rozvadov si ale nakonec ještě vytvořil šanci na vyrovnání, střídající Horáček ale netrefil balón ideálně. V poslední minutě se do otevřené obrany ještě vřitila dvojice Ritschel - Zelenka, ale druhý jmenovaný po luxusní přihrávce od svého spoluhráče trestuhodně přestřelil prázdnou branku. Domácí sokoly to však mrzet nemuselo, díky brance Lukáše Čejky totiž zvítězili a zdramatizovali ještě boj o titul. 

 

"Kdo dneska nepřišel, tak zaváhal. Tři pohledné a sympatické slečny se jen tak na fotbalovém hřišti nevidí," shrnul utkání hráč minulého kola, Jiří Hucl. Rozhovor s ním si můžete přečíst zde! A nezapomeňte, nově můžete ohodnotit jak výkony jednotlivých hráčů, tak trojice žen, které tento zápas řídily! 

 

//zdroj fototografíí - FAČR

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "První půle byla hodně bojovná, upracovaná. V druhé půli jsme se ale hodně zlepšili a zaslouženě jsme vyhráli po hrubce hostujícího gólmana. V dalších šancích jsme bohužel selhali. Trio ŠŠŠ vyhecované utkání z mého pohledu zvládlo na jedničku."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, hrající trenér hostů: "Předvedli jsme velmi slabý výkon. Přizpůsobili jsme se hře soupeře, což nám nevyhovuje. Navíc jsme měli nějaké absence a byli jsme vůbec rádi, že jsme dali do hromady sestavu. Soupeř ale vyhrál po zásluze, byl aktivnější a hladovější po výsledku. Slečny rozhodčí to neměly dnes vůbec jednoduché, kolikrát si toho musí od nás hráčů dost vyslechnout, ale rozhodně si na ně nemůžu stěžovat."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - ŠAUFLOVÁ Jana, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.