D. Křen 71.
2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč bere v záchranářském boji dva body


Branky


71. D. Křen - 31. J. Hibler
0

Duel zespodu tabulky musely rozhodovat až pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí hráči Zruče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Zruč

Ze Zručské kabiny byly před zápasem slyšet jasné hlasy - dnes musíme bodovat! Svou aktivitou hned po úvodním hvizdu tak zaskočili poněkud rozespalý Bolevec, který se první poločas musel bránit a vzdorovat náporu domácí tělovýchovné jednoty. Šance ovšem nepřicházely, v té jediné se objevil zkušený Jiří Lauko, jehož pokus ale nemířil mezi tři tyče Körnerovy branky. Ve 31. minutě se tak odhodlali i bolevečtí ke svému prvnímu útočnému výpadu v zápase. Po chybě ve středu pole se míč dostal až do vápna k Ondřeji Šnaiderovi, který ještě zády k brance přiťukl na nabíhajícího Jana Hiblera, který pravačkou trefil přesně prostor u pravé tyče a Bolevec šel nečekaně do vedení. 

Zítkovy šance a vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupil paradoxně lépe hostující Bolevec a role se otočily - tentokrát se musela bránit Zruč, naopak hostující hráči Bolevce mohli usilovat o navýšení skóre. Po krásné akci se do samostatného úniku dostal Martin Zítek, ale jeho střela si cestu do sítě přes zručského gólmana Klika nenašla. O pár momentů později se opět Zítek dostal do další šance, kdy hlavičkoval po centru ze strany, tentokrát orazítkoval pouze břevno. Hostující záložník se ale svými šancemi nenechal otrávit a po dalším dobrém náběhu za obranu mohl odčinit svá předchozí zaváhání. To třetice všeho špatného - ani tentokrát nedokázal přes čarodějě Klika procpat balón do sítě a šance domácích na vyrovnání stále žila. To přišlo v 71. minutě. Míč si na střelu z přímého kopu postavil Daniel Křen a bolevecká obrana vyhlásila stav nebezpečí. Ani ten však nezabránil krásné střele, která zapadla na zadní tyč Körnerovy branky a bylo vyrovnáno. Obrat mohl dokonat ještě Tomáš Jelínek, kterému však střela nesedla. 

 

Na řadu tak přišly pokutové kopy, na které se do hostující branky postavil zkušený Václav Kalčík. Ani on ovšem nezabránil všem pěti domácím střelcům rozvlnit síť a po vítězné penaltě Matěje Poláka zůstávají dva body ve Zruči.

 

POZOR, NOVĚ MŮŽETE HODNOTIT VÝKONY JEDNOTLIVÝCH HRÁČŮ, ROZHODČÍCH, ALE I KVALITU TRÁVNÍKU NEBO OBČERSTVENÍ! 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Po celý zápas jsme byli lepším týmem, v první půli jsme ale po naší chybě inkasovali jako první. V druhé půli jsme stihli vyrovnat a následně urvat vítězství v penaltovém rozstřelu. Budou to pro nás hodně důležité dva body."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Čekal jsem těžké utkání s kvalitním soupeřem, což se také potvrdilo. Prvních třicet minut jsme se nedostali za půlku, potom jsme ale z ojedinělé akce šli do vedení. Ve druhém poločase jsme hráli ze začátku jako z partesu, své šance jsme ale nevyužili a nechali jsme soupeře vyrovnat."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - Z. Hojer [-] , O. Mašek [-] , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , P. Karpíšek [-] , T. Jelínek [-] (77. J. Přibyl [-] ) , M. Polák [-] , M. Pechman [-] , F. Korelus [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] (90. V. Kalčík [-] ) - O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , J. Hibler [-] , D. Humpál [-] (46. P. Greif [-] ) , M. Bublík [-] , J. Sušánka [-] , M. Zítek [-] , J. Šlehofer [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-]

ŽK: 63. P. Karpíšek - 60. J. Hibler , 71. M. Pelnář .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Burda Miloš - VOLF Michal, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.