1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 14:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnské trápení pokračuje, tentokrát ho vyloupily Luby


Branky


0

Velká výzva stála dnes před horšovskými hráči - porazit soupeře z Lub a začít bojovat o záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo se dostalo do vedení

Do Horšovského Týna ale kromě zájezdu chlapců z Lub a osmdesáti diváků přišlo na zápas i hejno mračen, kteří svým deštěm obdarovali zdejší trávník, jenž se tím stal spíše kluzištěm, než hřištěm. Skóre otevřeli domácí hráči, když se po Vavřičkově pěkné průnikové přihrávce uvolnil s míčem Jan Vacík, zatáhl míč po křídle k vápnu a střelou z velkého úhlu prostřelil špatně stojícího Kalaše, který vystřídal mezi třemi tyčemi svého kolegu Hromadu. Luby ale ukázaly, že s nepřízní počasí nemají problém a po mokrém terénu se pohybovali velmi ladně, zatímco domácí hráči se místo na nohou častokráte ocitali na partiích o pár čísel jinde. I to pomáhalo hostujícím borcům v honbě za vyrovnáním, které měl po půlhodině hry aktivně hrající Karel Křížek, ale z malého vápna nezamířil přesně. Svou střeleckou nepohodou potvrdil tentýž hráč i o několik okamžiků později, kdy jeho střela rovněž nenašla cestu do sítě. Ke konci poločasu mohli domácí gólově odskočit, ale střela Marka Falouta z volného přímého kopu jen těsně minula branku.

Obrat v posledních minutách

V druhém poločase ale přišlo to, co hostům chybělo v poločase prvním, to jest produktivita. V 52. minutě podcenili domácí obránci rozehrávku a po nepovedené malé domů vyslali do brejku Jakuba Nešpora, který ještě nezištně nahrál stoperovi Martinovi Vejskalovi, který se z nenadání objevil až na hrotu útoku a svůj ofenzivní výpad zakončil vyrovnávací brankou do odkryté branky. Chvilí nato se ve velké šanci po nepřehledné situaci před týnskou brankou objevil Karel Švátora, ale jeho pokus se otřel jen o tyč. V 77. minutě hostující tým oslabil po druhé žluté kartě Pavel Čipera a Luby dohrávaly v deseti. V 86. minutě se do brejku dostal Karel Křížek, ale Václav Rada zatáhl za záchranou brzdu a uviděl od rozhočího Lhotáka červenou kartu - síly na hřišti se tak vyrovnaly. K nabídnuté šanci v podobě standardní situace ze 23 metrů se postavil Marek Pivoňka a střelou po zemi překvapil všechny přítomné, nejvíce však gólmana Nováka, který se po míči jen ohlédl a Luby si odváží z Horšovského Týnu tři body za výhru 1:2.

 

POZOR, NOVĚ MŮŽETE HODNOTIT VÝKONY JEDNOTLIVÝCH HRÁČŮ, ROZHODČÍCH, ALE I KVALITU TRÁVNÍKU NEBO OBČERSTVENÍ! 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí domácích: "Konečně jsme vedli, tak jsem myslel, že se všechno zlepší. Soupeř se bohužel pohyboval mnohem lépe na mokrém terénu, kdežto my jsme pořád seděli na zadku. Soupeř v druhém poločase po naší chybě srovnal a po naší červené kartě utkání otočil."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Náš výkon byl dnes dost křečovitý. V prvních minutách jsme udělali velkou hrubku a prohrávali. Potom jsme ale do soupeře celou dobu bušili, ale nedokázali jsme proměňovat šance, což se povedlo až ve druhé půli. I přes výhru ale naše předvedená hra neodpovídala tomu, co bychom chtěli hrát."



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , J. Černík [-] , J. Jurko [-] (77. V. Šperl [-] ) - M. Falout [-] , L. Kordule [-] - J. Vacík [-] , M. Čedík [-] , V. Rada [-] , D. Mach [-] (33. T. Novák [-] ) , P. Vavřička [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] - K. Křížek [-] (87. V. Sydorenko [-] ) , Z. Rückl [-] (80. M. Havlovic [-] ) , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] - K. Švátora [-] (83. P. Sysel [-] ) , J. Nešpor [-]

ŽK: 21. J. Vacík , 29. V. Rada , 74. J. Novák - 11. P. Čipera , 93. M. Pivoňka . ČK: 86. V. Rada - 77. P. Čipera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.