1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov překvapil Přeštice


Branky


0

Ačkoliv hrají Přeštice o titul, tak se ani ony nedokázají vyvarovat zaváhání. Jedno takové přišlo i ve 21. kole, kdy doma podlehly Holýšovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříznivé podmínky

Přeštická skvadra přivítala v sobotní odpoledne v sychravém počasí hosty z Holýšova, kteří přijela na půdu jednoho z favoritů na zisk titulu jako outsider. Nepříjemný déšť a houževnatý soupeř dělal Přešticím od začátku problémy, míč však hráči v bílých dresech drželi na svých kopačkách a soupeře do hry moc nepouštěli. Ve 27. minutě ale přišel pro domácí šok. Miroslav Černohorský se prokličkoval až do vápna, kde jeho pokus ještě gólman Růžička vyrazil, na dorážku nekrytého Petra Jeniše, který patičkou za nohou poslal míč na branu, ale již neměl nárok a Holýšov šel nečekaně do vedení. Studená sprcha pro domácí sice přišla, k nějaké velké změne v pojetí hry do ale nevedlo. Domacím se nedařila tradiční kombinace a předfinální fáze dnes pokulhávala, jako starý poutník o holi. Jedinou pološanci si tak vytovřil Pavel Bešta, jehož střela z 20 matrů nadělala brankáři Řezáčovi. V tu chvíli se již na hřišti nepohyboval zraněný Jan Pavlík, kterého v útoku nahradil Václav Klokan. 

Nemohoucnost

Přešticím se ani ve druhé půli nedařilo pořádně zaměstnávat soupeřovo obranu a gólmana Řezáče, naopak Holýšov uměl zahrozit. V 58. minutě přišla druhá branka hostů. Standardní situaci rozehrával Martin Lukáš a přesným centrem našel Jana Valachovče, který se trefil nekompromisně a Holýšov byl rázem v dvoubrankovém vedení. A přišlo opět velké přeštické dobývání, kterému se hosté snažili kontrovat rychlými, ale mnohdy nepřesnými protiútoky. V samotném závěru zápasu ale Přeštice vykřesaly jiskru naděje. Přesný centr z křídla zužitkoval ve vápně gólostroj Pavel Bešta a bylo to opět jen o jedinou branku. Ta však ke zklamání bezmála stovky přeštických příznivců nepřišla a tři body si tentokrát odvezl houževnatý Holýšov.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Holýšov byl po celý zápas lepší, agresivnější a produktivnější než my a po zásluze vyhrál. Nám se dnes vůbec nedařilo v útoku, kde jsme byli špatní a situace jsme řešili nerozvážně."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Naše dnešní výhra byla podložena výborným výkonem všech našich hráčů. Důležité bylo, že jsme vstřelili první gól a následně i odskočili. Zbytek utkání jsme se snažili hrát odzadu a získali jsme tři body."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - S. Turek [-] (65. J. Ornet [-] ) , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Krušina [-] , V. Uzlík [-] - I. Blahoudek [-] , M. Bouc [-] (82. J. Viktora [-] ) , M. Zdeněk [-] - J. Pavlík [-] (37. V. Klokan [-] ) , P. Bešta [-]

FK Holýšov
P. Řezáč [-] - V. Kaas [-] (46. D. Zavadil [-] ) , R. Kraus [-] , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , R. Baxa [-] (89. M. Šobr [-] ) , J. Hamerník [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Trhlík [-] , J. Valachovič [-] (90. R. Šimka [-] )

ŽK: 27. L. Růžička , 64. J. Duchek , 78. M. Zdeněk - 36. M. Lukáš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.