Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto nenavázalo na skvělé výsledky a podlehlo Holýšovu


Branky


0

Do jarní části krajského přeboru jako by vyběhl jiný tým. Oživlé Mýto začalo sbírat důležité body a vyhlíželo nedělní zápas na půdě Holýšova, kterému se naopak na jaře zatím vůbec nedaří. Tentokrát ale zabral a po výhře 3:1 si připsal první výhru na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Pro oba týmy byl vzájemný zápas velmi důležitý, oba celky totiž jsou blízko sestupovému pásmu, hostující Mýto je v něm dokonce namočeno. Tomu napovídaly i sestavy obou mužstev, kdy domácí začali hrát jen s jedním klasickým útočníkem a na lavičce zůstal například tradiční střelec Petr Jeniš. První nepříjemnost zastihla Mýto v 15. minutě, kdy musel pro zranění opustit plac držák zadních řad Josef Kotnauer, jehož místo zaujmul mladík Smitka. Podobnou situaci řešil i Holýšov ve 31. minutě, kdy Moura střídal Kraus, to už však za stavu 1:0 pro domácí. Martin Lukáš se totiž probojoval po křídle k centru, který zkušený gólman Špicl vyrazil pouze před domácího borce Černohorského, který míč narval do sítě. Odpoveď přišla ještě před koncem poločasu, když se po rohovém kopu hlavou prosadil obránce Karel Barczik.

Vlastní gól rozhodl

Hned z kraje druhé půle se hostům naskytla příležitost volného přímého kopu ze zajímavé vzdálenosti, střele Ondřeje Kříže chybělo opravdu málo, aby se zapsala mezi gólovou. V tu chvíli se již na hřišti pohyboval výše zmiňovaný kanonýr Jeniš, který nahradil Kamila Staňka, a hned dal o sobě vědět, když střelou na přední tyč vystrašil gólmana Špicla, jenž jeho pokus vyrazil nohou. V 71. minutě neodpískal sudí Lego ve vápně faul na jednoho z hostujících hráčů a v rychlém protiútoku poslal Václav Kaas dlouhý nákop do vápna, kde si v souboji s Miroslavem Černohorským míč do sítě nešťastné ukopl hostující kapitán Bejček. V 90. minutě skóre ještě navýšil znovu Černohorský, který nechytatelnou ránou levačkou do šibenice pečetil vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Po špatném prvním poločase jsme se v tom druhém zlepšili, prostřídali jsme a i přes neproměněné šance na začátku druhé půle jsme dokázali dovézt utkání do vítězného konce."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Ze začátku to byl vyrovnaný zápas, hodně opatrný vzhledem k důležitosti utkání, kdy oba týmy chtěly vyhrát. My jsme po chybě gólmana inkasovali první gól, ale do poločasu jsme vyrovnali z rohu. Poté se hra odehrávala víceméně ve středu hřiště až do druhé branky. Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost, která ale dnes nestačila."



Sestavy


FK Holýšov
P. Řezáč [-] - M. Lukáš [-] , K. Staněk [-] (46. P. Jeniš [-] ) , V. Mour [-] (31. R. Kraus [-] ) , J. Valachovič [-] (90. P. Trhlík [-] ) , M. Šobr [-] , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] , T. Levička [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - K. Barczik [-] - M. Švejda [-] (81. L. Chmelík [-] ) , J. Hereit [-] , J. Kotnauer [-] (15. L. Smitka [-] ) , O. Kříž [-] , P. Bejček [-] , T. Vonášek [-] (68. M. Brož [-] ) , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 57. M. Lukáš - 83. L. Fuchs .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LEGO Jan - JANDA Marek, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.