1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějný vstup do utkání Sušici nestačil, nakonec se radoval Rozvadov


Branky


0

Fotbal se hraje na devadesát minut, což potvrdilo i utkání mezi domácí Sušicí a hosty z Rozvadova. Hráči Sušice museli po nadějném vstupu překousnout i neuznaný gól a jejich čekání na první jarní body se protáhne minimálně do dalšího utkání.  Všechny tři body si k nelibosti početného domácího publika tentokrát přibalil na zpateční cestu Rozvadov. V zápase byl rovněž použit porpvé k této soutěži v tuto chvíli již legendární sprej pro rozhodčí - pomůže tato novinka?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start a vyrovnání

Šlagr 16. kola mezi dvěma celky z popředí tabulky začal aktivní hrou obou týmů, což se muselo líbit i 150 divákům, kteří si našli cestu na sušický plácek a již v páté minutě byli odměněni za svojí návštěvu úvodní brankou, kterou obstarali svěřenci trenéra Staňka. Jan Skála utekl nestíhající obraně Rozvadova a svou individuální akci zakončil přesnou střelou, na kterou gólman Pták nestačil zareagovat. Skóre se v 19. minutě měnilo i na druhé straně. To když se po centru z pravé strany odrazil míč na hranici vápna k Tomáši Kabourkovi, který se nádherně položil do střely a svou výstávní ránou vyrovnal stav na 1:1. V samotném závěru poločasu sice domácí obránce Kalný dostal balón do hostující branky, rozhodčí Janda ale branku k nevoli domácích borců pro útočný faul neuznal, a skóre se tak neměnilo.

Tři body pro hosty

I v druhém poločase měla navrch domácí Sušice, která se drala do zakončení, ale precizní obranu hostů ne a ne překonat. Když svou šanci neproměnil ale domácí sniper Vrhel, udeřil po chybě domácích Rozvadov. Sušičtí po autovém vhazování ztratili míč v hloubi pole a rozvadovští se vydali do rychlého přečíslení, které vedl po pravé straně mladík Kořínek, který se zachoval jako zkušený mazák, natáhl na sebe protihráče a vrátil míč před branku, kde čekal číhající Martin Šácha, který svým zakončením překonal gólmana Gilla podruhé. Domácí se nechtěli před vlastními diváky vzdát, ovšem když k vyrovnání nepomohl ani střídající Tomáš Klíma, museli se domácí srovnat s tím, že si dnes všechny body odveze host z Rozvadova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Vstup do jarní části jsme bohužel výsledkově nezvládli. I tak bychom ale chtěli poděkovat divákům, kterých se sešlo opravdu dost, a především našim kotelníkům, kteří vytvořili super atmosféru."

TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér hostů: "Dneska jsme předvedli výborný týmový výkon a zápas jsme zvládli hlavně takticky. Po dvou krásných brankách jsme zvítězili 2:1, což si myslím, že je zasloužené."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - P. Hubáček [-] (73. T. Klíma [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] , J. Čanecký [-] (73. J. Kysilka [-] ) - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] -

TJ Rozvadov
J. Pták [-] - M. Skopový [-] , P. Kořínek [-] , T. Kabourek [-] , L. Viterna [-] , M. Šácha [-] , J. Křehlík [-] , M. Bronec [-] , D. Beneš [-] (63. L. Čížek [-] ) , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-] (84. P. Hána [-] )

ŽK: 85. J. Szedmák - 73. T. Kabourek , 80. M. Bronec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janda Marek - HODEK Jakub, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.