Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá rozstřílela silného soupeře


Branky


1. J. Pelán , 23. P. Chval , 27. M. Šmolík , 32. P. Chval (p.) , 76. P. Chval , 79. J. Sloup , 86. R. Mojžíš , 90. R. Mojžíš - 15. M. Bořil
0

Čtyřiadvacáté kolo odstartoval souboj mezi Chodovou Planou a Bělou nad Radbuzou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Utkání dvou ofenzivně laděných týmů slibovalo zajímavou podívanou a diváci se také dočkali. Hned v úvodní minutě se totiž měnilo skóre, o rychlou branku se postaral domácí Jindřich Pelán a zařídil tak svému týmu raketový start do zápasu. Hráčům Bělé se ale podařilo oklepat a postupem času začali čím dál tím více tlačit. Nakonec se jim podařilo dokonce i vyrovnat, v 15. minutě dostal pas za obranu Miroslav Bořil a svůj samostatný únik vyřešil na jedničku. Hosté byli na koni a vypracovali si několik šancí, ve kterých byl především aktivní Miroslav Bořil, druhou branku se jim ale vstřelit nepodařilo. Toho využili domácí fotbalisté, ve 23. minutě se poprvé v zápase prosadil doposud velmi aktivní Pavel Chval, domácí tedy vedli 2:1. Netrvalo dlouho a hráči Chodové Plané přidali třetí branku, ve 27. minutě se o ni postaral Milan Šmolík. O pět minut později navíc fauloval v pokutovém území Jiří Černý jednoho z hráčů domácích a byla z toho penalta. Míč si na bílý bod postavil Pavel Chval a zkušeně proměnil. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 4:1.

Chval a spol. si už vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté s několika změnami a na hře to bylo znát. Hráči Bělé svého soupeře přehrávali, bylo na nich vidět, že se nechtějí s nepříznivým stavem jen tak smířit. Vypracovali si několik šancí ke skórování, tu největší měl po faulu na Jakuba Bočana Václav Landgott, který se postavil k pokutovému kopu, netrefil ale branku. Toho využili domácí fotbalisté, kterým se povedlo vstřelit pátou branku a byl to opět Pavel Chval, který si připsal další hattrick a bylo téměř po zápase. O tři minuty později přidal šestou branku Chodové Plané Jakub Sloup, hostující hráči už jistě doufali, že rozhodčí brzy ukončí zápas. Od domácích hráčů to ale ještě nebylo všechno, v závěrečné pětiminutovce se ještě dvakrát prosadil střídající Rudolf Mojžíš a upravil tak skóre na konečných 8:1. Takový výsledek rozhodně nikdo nečekal.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
Jiří Abramčuk: Po minulém zápase jsme si řekli pár věcí a naše hra vypadala úplně jinak. Zvítězili jsme po zásluze, předvedli jsme výborný výkon, který se musel divákům líbit. Musím pochválit celý tým za obrovské nasazení, hráči nechali na trávníku maximum.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: Do utkání jsme nevstoupili dobře a soupeř šel okamžitě do vedení. Podařilo se nám sice vyrovnat a měli jsme i šanci jít do vedení, kterou jsme ale nevyužili a domácí toho využili. Do druhé půle jsme trochu prostřídali, byli jsme lepší, ale neproměnili jsme pokutový kop a to bylo asi rozhodující. Soupeř se opět rozjel a bylo po zápase.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá, z.s.
F. Galba [-] - J. Sloup [-] , D. Hanko [-] , P. Chval [-] , M. Šmolík [-] (79. R. Mojžíš [-] ) , T. Sykal [-] , J. Plecitý [-] , J. Pelán [-] , R. Ovčačík [-] , Z. Kutička [-] , J. Abramčuk [-] (68. M. Mikulík [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Pustovojt [-] (46. J. Kotrc [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , J. Sopko [-] - M. Šinál [-] , J. Černý [-] (46. K. Pangrác [-] ) , D. Frank [-] (46. J. Bočan [-] ) , L. Černý [-] - V. Landrgott [-] (66. P. Cingroš [-] ) , M. Bořil [-]

ŽK: 67. J. Sloup - 42. D. Frank , 75. P. Cingroš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PICEK Lukáš - MATYS Miroslav (N), ZAVADIL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.