2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov si připsal důležitou výhru


Branky


8. M. Pinc , 47. V. Voves
0

Ve třiadvacátém kole se potkaly týmy Staňkova a Boru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pinc poslal domácí do vedení

Staňkovští hrají zatím na domácím hřišti skvěle a tuto skutečnost chtěli potvrdit i v tomto zápase. Hned od úvodních minut zaskočili svého soupeře aktivní hrou, borští byli zatlačení na svou polovinu hřiště. Domácím se podařilo zužitkovat svou převahu již v 8. minutě, kdy za obranu zaběhl Michal Pinc a pohotovým zakončením překonal brankáře hostí. Hráči Staňkova ale byli při chuti a i nadále tlačili svého soupeře na jeho polovinu. Hosté byli po celý první poločas zalezlí, soustředili se především na defenzivu a nevypracovali si žádnou vyloženou šanci. Domácí byli sice aktivní, branku se jim už ale vstřelit nepodařilo. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Staňkov si už vítězství pohlídal

Vstup do druhého poločasu vyšel domácím fotbalistům na výbornou, hned po dvou minutách roriž skórovali. Míč za obranu dostal Václav Voves, který unikl svým strážcům a svůj samostatný únik zakončil gólem. Borští se po druhé inkasované brance trochu zvedli a chvílemi i přehrávali svého soupeře. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Domácí sázeli především na rychlé protiútoky a po jednom z nich měli velkou šanci vstřelit třetí gól, Bor ale podržel brankář Petr Žalud. Zápas se dohrával poměrně v poklidu, hráči Staňkova kontrolovali hru a bez větších problémů si došli pro vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: Téměř po celý zápas jsme měli územní převahu, byli jsme lepší, mohli jsme přidat i více gólů. Určitě to jsou důležité body pro záchranu, mohlo by to vše už dopadnout dobře pro nás.

TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous: Přijeli jsme do Staňkova s trochu oslabeným kádrem. Domácí měli od úvodních minut jasný cíl, zvítězit. Od začátku na nás vlétli a dostali se brzy do vedení. My jsme byli ustrašení a nevypracovali jsme si ani jednu příležitost ke skórování. Ve druhé půli jsme se zvedli, domácí ale přidali druhou branku a vítězství si už pohlídali.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Gust [-] , M. Pinc [-] , M. Vachtl [-] , J. Bron [-] , T. Výrut [-] (85. D. Drudík [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (75. L. Zahoř [-] ) , V. Voves [-] , O. Hrdina [-] (75. V. Záhoř [-] ) , M. Fořt [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - P. Zeman [-] , R. Bláha [-] (80. V. Kalčík [-] ) , J. Blažek [-] , J. Maczko [-] , D. Jutka [-] , J. Zeman [-] , J. Pokorný [-] , T. Janků [-] (50. J. Stránský [-] ) , F. Pták [-] , J. Burda [-]

ŽK: 20. J. Bron , 20. O. Hrdina , 27. L. Jánský - 14. F. Pták , 27. P. Zeman , 47. T. Janků , 57. J. Maczko .
Hráči zápasu: M. Pinc - P. Žalud .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BINDER Stanislav (N), VAŇOUS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.