Bezdružice absolutně nezvládly domácí utkání


Branky


5. J. Pelán , 15. V. Vyskočil , 31. P. Chval , 55. J. Pelán , 68. P. Chval , 82. P. Chval , 87. J. Pelán
0

V devatenáctém kole přivítali Bezdružice na své půdě fotbalisty Chodové Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zcela ovládli první půli

Souboj desátých Bezdružic se sedmou Chodovu Planou sliboval vyrovnanou podívanou, opak byl ale pravdou. Hosté byli od úvodních minut jasně lepším týmem, tlačili svého soupeře a podařilo se jim jít do brzkého vedení. Hned v 5. minutě se střelecky prosadil Jindřich Pelán a zařídil tak svému týmu skvělý start. Vstřelená branka hráče Chodové Plané ještě více nabudila a ještě více přidali na obrátkách. V 15. minutě vstřelili druhou branku, postaral se o ni Václav Vyskočil, který naskočil do utkání po čtyřzápasové pauze. Domácí se za celý poločas nezmohli téměř na nic a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře. Hostům se podařilo vstřelit třetí branku, ve 31. minutě se na listinu střelců zapsal i Pavel Chval, pro kterého to byla již osmá trefa v jarní části sezony. Do konce první půle se i přes nápor hostí skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 0:3.

Bezdružice si nakonec odnesly debakl

Obraz hry se ve druhé půli nezměnil. Hosté byli i nadále jasně lepší a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Vůbec ale nepolevili a i nadále se snažili ohrožovat branku domácích. V 55. minutě se opět měnilo skóre, podruhé v zápase skóroval Jindřich Pelán a o vítězi už bylo prakticky rozhodnuto. Bezdružice se definitivně položily a už spíše čekaly na závěrečný hvizd. V 68. minutě si vzal míč Pavel Chval a svou druhou trefou v zápase zvýšil již na 0:5. V 82. minutě udeřil ten samý hráč potřetí a připsal již třetí (!) hattrick v jarní částí soutěže. O pět minut později přidal definitivní tečku Jindřich Pelán, který svým třetím gólem v zápase vyrovnal střelecký počin svého spoluhráče. Chodová Planá tedy deklasovala Bezdružice 0:7, domácí budou chtít na utkání rychle zapomenout.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Hrálo se na těžkém terénu, soupeř hrál velmi tvrdě a doplatil na to vyloučením. Od úvodních minut jsme byli jasně lepší a výsledek tomu odpovídá. Zasloužená výhra.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - MAROUŠEK Petr (N), BRŮŽEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.