2:1
(0:1)
28. P. Volf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí otočilo duel se Žákavou


Branky


75. J. Šefl , 79. P. Karlík - 28. P. Volf
0

Ve čtyřiadvacátém kole zavítali hráči Žákavé na trávník Spáleného Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila hostům

Hostující fotbalisté měli před utkáním jasný cíl, zvítězit, aby měli ještě šanci bojovat o místo v baráži. Úvod utkání jim vyšel dobře, svého soupeře přehrávali ve všech směrech. Paradoxně to ale byli domácí, kdo se dostal do první větší šance. Střelu jednoho z hráčů vyrazil hostující brankář k nohám Martina Krňoula, ten si ale špatně zpracoval míč a prováhal tak ideální možnost na zakončení. Ve 28. minutě se ale již skóre měnilo a byli to hosté, kdo strhl vedení na svou stranu. K přímému kopu se postavil Pavel Volf a za pomocí teče jednoho z obránců překonal brankáře domácích. Žákavští tedy po zásluze vedli a otěže zápasu měli ve svých rukou. Spálené Poříčí se už na vyrovnání nezmohlo, do kabin se tedy šlo za stavu 0:1.

Domácí předvedli skvělý obrat

Ve druhém poločase se obraz hry úplně změnil. Hráči Spáleného Poříčí přidali na obrátkách a na jejich hře to bylo znát. Žákavští jako kdyby úplně odpadli fyzicky, přenechali iniciativu soupeři a téměř po celý druhý poločas byli dopředu naprosto neškodní. V 67. minutě ale přišla komplikace pro domácí, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Václav Homolka a Spálené Poříčí muselo dohrávat o deseti. Paradoxně ale tato skutečnost domácím pomohla, ještě více se semkli a bojovali. Nakonec se jim jejich tvrdá práce vyplatila, v 75. minutě vyslal krásným pasem Filip Brudna svého útočníka Jiřího Šefla, který svůj samostatný nájezd zakončil kličkou brankáři a střelou do odkryté branky. O čtyři minuty později si Filip Brudna zopakoval dlouhý pas, kterým našel střídajícího Josefa Nováka a ten sklepl míč na nabíhajícího Petra Karlíka, který nádhernou střelou nedal brankáři žádnou šanci. V 89. minutě se navíc poměr sil na obou stranách vyrovnal, když byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Jan Smazal. V nastaveném čase měli hosté obrovskou šanci na vyrovnání, když udělal velkou chybu domácí brankář Lukáš Varga, který nepovedenou rozehrávkou našel jednoho z hráčů Žákavé, který okamžitě vystřelil na odkrytou branku, na brankové čáře ale zachránil tři body svého týmu Filip Brudna. Spálené Poříčí tedy otočilo duel se Žákavou a zvítězilo 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Nesplnili jsme to, co jsme si před zápasem řekli, soupeř byl aktivnější, vytvářel si územní převahu. Po našem zbytečném faulu šli hosté do vedení, které si do konce poločasu pohlídali. Do druhého poločasu jsme vstoupili s větším nasazením a bylo to znát. Paradoxně nám pomohlo vyloučení našeho hráče, ještě více jsme se semkli a zatlačili soupeře. Nakonec se nám podařilo v deseti skóre otočit a dovést utkání do vítězného konce.

FK Žákava
Miloslav Šula: První poločas se nám povedl skvěle, ale druhá půle vypadala úplně jinak. Hráli jsme špatně, hráči neběhali, jako kdyby neměli fyzičku. Soupeř po zásluze otočil skóre a díky své dravosti zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Louda [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] , V. Homolka [-] - M. Krňoul [-] (62. P. Karlík [-] ) , P. Roj [-] , V. Novotný [-] , P. Byron [-] (79. J. Radda [-] ) - J. Šefl [-] (90. M. Hofman [-] ) , D. Šlajs [-] (68. J. Novák [-] ) -

FK Žákava
V. Ouřada [-] - L. Drugda [-] , M. Skala [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] - O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] (65. P. Mošna [-] ) , P. Volf [-] - P. Bláha [-] (79. R. Škala [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] -

ŽK: 27. V. Novotný , 36. V. Homolka , 90. J. Radda - 77. J. Smazal . ČK: 67. V. Homolka - 89. J. Smazal .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - KREJDL Miroslav (N), SOUKUP Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.