Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná poprvé v sezoně vítězí na domácím hřišti


Branky


0

Dvacáté kolo nabídlo i souboj ze samého spodku tabulky, potkaly se týmy Losiné a Merklína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté sice vedli, domácí ale skóre otočili

Losiná vstupovala do zápasu s vědomím, že pokud chce mít alespoň teoretickou šanci na záchranu, tak musí bezpodmínečně vyhrát. Do utkání vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří byli hodně namotivovaní a chtěli konečně získat tři body z domácího zápasu. Hosté jim ale udělali velkou čáru přes rozpočet v 10. minutě, kdy je poslal do vedení Jaromír Liška. Losinští se ale nepoložili a nadále tlačili svého soupeře na jeho polovinu. Podařilo se jim vyrovnat ve 23. minutě, kdy se krásnou střelou ze střední vzdálenosti prosadil Libor Šindelář a začínalo se odznovu. Domácí vstřelená branka hodně namotivovala a ještě více přidali na obrátkách. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Už to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, když si ve 44. minutě vzal míč opět Libor Šindelář a poslal svůj tým do vedení. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1.

Losiná si výhru pohlídala

Druhý poločas byl jasně v režii domácích, kteří od úvodních minut přehrávali svého soupeře a tlačili ho na jeho polovinu hřiště. Hned v 53. minutě se jim navíc podařilo vstřelit třetí branku, postaral se o ni Dalibor Zeman a bylo téměř rozhodnuto. O čtyři minuty později to bylo již 4:1, do střelecké listiny se zapsal Ondřej Tic a definitivně tak uhasil naděje hostí na bodový zisk. Merklínští si za celý druhý poločas nedokázali vypracovat ani jednu šanci na skórování a pouze vyčkávali na soupeře. Losiná si své vedení bez problému hlídala a po zbytek zápasu kontrolovala hru. Skóre se již neměnilo, domácí tedy zvítězili 4:1 a mohou slavit tři body, které je ještě drží v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Byl to antifotbal z naší strany, nedalo se na to dívat. Dostali jsme se sice do vedení, pak už ale excelovali domácí a čtyřmi brankami skóre otočili. Jsem znechucený fotbalem, tímto zápasem jsme se odsoudili k sestupu.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , V. Hajšman [-] , P. Novotný [-] - P. Tančouz [-] (85. V. Brejcha [-] ) , M. Pátek [-] , L. Šindelář [-] , Z. Svoboda [-] - O. Tic [-] (83. D. Matulka [-] ) , T. Hrach [-] , D. Zeman [-] -

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - D. Marek [-] (62. M. Schejbal [-] ) , P. Štádler [-] , T. Grüner [-] , K. Kubát [-] , J. Liška [-] , I. Yankov [-] (59. A. Kozák [-] ) , J. Toman [-] (46. D. Tesárek [-] ) , S. Žižka [-] , D. Wild [-] , L. Majer [-]

ŽK: 65. O. Tic - 56. D. Wild , 77. J. Liška , 90. K. Kubát .
Hráči zápasu: L. Šindelář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - DUSPIVA Václav, BURDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.