1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si díky brance v závěru připsal další vítězství


Branky


0

V devatenáctém kole zavítali hráči Starého Smolivce na trávník Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Hrádečtí, na jaře stále ještě neporažení, vstupovali do zápasu v roli jasného favorita. Od úvodních minut přehrávali svého soupeře, který přijel ve značně improvizované sestavě. Starý Smolivec se soustředil především na defenzivu a celkem se mu dařilo držet na uzdě útočné hráče soupeře. Nutno podotknout, že v brance hostí zářil Karel Dražan, který svými zákroky drřel akcie svého týmu nad vodou. Domácí měli několik nebezpečných střel, které ale nevedly k vedoucí brance. Diváci se nakonec v první půli gólu nedočkali, do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0. Spokojenější byli určitě hosté.

Holeček v závěru strhl vítězství na stranu Hrádku

Obraz hry druhé půle se od té první příliš nelišil. Domácí na trávníku dominovali a tlačili svého soupeře na jeho polovinu hřiště. Měli velké šance a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří skórovat. V brance Smolivce byl ale stále neprůstřelný Karel Dražan, který doháněl útočícího hráče soupeře k šílenství. Postupem času začali být domácí nervózní, vázla jim kombinace a začali kupit chyby. Už to vypadalo, že utkání půjde do penalt, když se v nastaveném čase konečně změnilo skóre. Nakopnutého míče do vápna se zmocnil Radek Holeček a nekompromisně zakončil. Hrádku se tedy gólem v závěru podařilo porazit Starý Smolivec 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: První poločas jsme měli převahu, měli jsme asi tři šance na skórování, které jsme ale nevyužili. Ve druhé půli soupeře dlouho držel brankář, který chytal opravdu dobře. Vypadalo to, že utkání půjde do penalt, v poslední minutě se nám ale podařilo vstřelit gól a odnesli jsme si tři body.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: K soupeři jsme přijeli v poslepované sestavě a pouze v jedenácti. Soupeř nás tlačil prakticky po celý zápas, byli lepším týmem. Do utkání jsme vstoupili s tím, abychom nedostali příděl, chtěli jsme víceméně udržet remízu. Celkem se nám to i dařilo, držel nás brankář, ale v nastavení jsme inkasovali. Soupeř vyhrál po zásluze.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - K. Mareš [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] , Z. Kodýdek [-] , M. Brabec [-] - T. Harant [-] - R. Holeček [-] , P. Franěk [-] , T. Matějka [-]

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - S. Procházka [-] , M. Panýrek [-] , F. Trhlík [-] , T. Bejček [-] , M. Tyrpekl [-] , K. Bouše [-] , R. Ostříž [-] , O. Strejc [-] , R. Štěpánek [-] , P. Panýrek [-]

ŽK: 62. V. Skála , 66. J. Brabec , 90. R. Holeček - 55. M. Panýrek , 65. O. Strejc .
Hráči zápasu: R. Holeček - K. Dražan .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - JÍROVEC Karel (N), NESVEDOVÁ Michaela (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.