3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov potvrdil stoupající formu


Branky


45. M. Denk , 52. A. Presl , 65. A. Presl - 4. P. Brejcha
0

V devatenáctém kole přivítali hráči Strážova na svém trávníku fotbalisty Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší hosté

Strážov sice předváděl v posledních kolech zlepšené výkony, přesto vstupoval do zápasu se Starým Plzencem v roli outsidera. Hostům se skvěle vydařil vstup do zápasu, svého soupeře naprosto přehrávali a po zásluze se dali do brzkého vedení. Ve 4. minutě se do zakončení dostal Pavel Brejcha a tváří v tvář brankáři nezklamal. Hosté byli na koni a tlačili Strážov na jeho polovinu hřiště. Nedařilo se jim ale vstřelit uklidňující druhou branku, domácí tak byli stále nadostřel. Strážovští se začali postupem času stále více osmělovat a pomalu přebírali otěže zápasu. Do konce první půle se jim podařilo vyrovnat, v nastaveném čase skóroval Milan Denk. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Strážov ovládl druhý poločas

Druhá půle byla jasně ve znamení domácího týmu. Strážovští měli od úvodních minut velkou převahu nad soupeřem a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří dostat do vedení. Poštěstilo se jim v 52. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal Aleš Presl. Hráči Strážova byli na koni, svého soupeře naprosto nepouštěli do hry. Definitivní rozhodnutí přišlo v 65. minutě opět z kopačky Aleše Presla, který zajistil svému týmu dvoubrankový náskok. Strážovští po zbytek zápasu v pohodě kontrolovali hru, hosté byli jako opaření a nemohli se dostat do tempa. V 87. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Tomáš Pata, na výsledku to ale už nic nezměnilo. Strážov tedy bez větších problémů porazil Starý Plzenec 3:1 a potvrdil tak zlepšené výkony z předchozích zápasů.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Vedli jsme díky rychlé brance, byli jsme jasně lepším týmem a soupeře jsme nepustili za půlku. V závěru poločasu nám ale soupeř vyrovnal, což bylo asi rozhodující. Druhá půle byla naprostá odlišná, soupeř nás přehrával a po zásluze zvítězil.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] , V. Čížek [-] - J. Hosnedl [-] (89. B. Mayer [-] ) , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] - - A. Presl [-] (79. T. Volf [-] ) , D. Kotlan [-] (63. M. Plíhal [-] )

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - P. Staněk [-] (78. J. Hudeček [-] ) , J. Bláha [-] , M. Houdek [-] , V. Drohobeckyj [-] , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , P. Houdek [-] (46. M. Bláha [-] ) , T. Fuja [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 68. M. Denk - 32. T. Fuja , 76. T. Pata , 80. P. Brejcha , 90. O. Havlíček . ČK: 87. T. Pata .
Hráči zápasu: M. Denk , A. Presl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rada Jiří - KREIBICH Josef (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.