6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra Spáleného Poříčí


Branky


39. J. Novák , 44. J. Šefl , 52. V. Novotný , 71. J. Šefl , 86. J. Šefl , 88. M. Prantner (p.)
0

Fotbalisté Spáleného Poříčí přivítali v patnáctém kole Losinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli jasně ovládli domácí

Souboj dvou týmů ze spodku tabulky - to byl duel mezi Spáleným Poříčím a Losinou. Od úvodních minut byli jasně aktivnější domácí, kteří nepouštěli soupeře za polovinu. Losiná se dobře bránila, ale v útoku byla naprosto neškodná. Hráči Poříčí si vypracovali několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity, a tak diváci museli na první branku čekat. Po půlhodině hry přidali domácí ještě více na obrátkách a jejich snaha jim přinesla kýžené ovoce. Ve 39. minutě se po rychlé kombinační akci po trase Marek Hofman-Jiří Šefl-Josef Novák střelecky prosadil právě posledně jmenovaný a zařídil tak svému týmu důležitou vedoucí branku. Tento moment domácí ještě více nabudil a podařilo se jim do konce první půle navýšit na 2:0, když opět po rychlé akci skóroval Jiří Šefl. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení Spáleného Poříčí.

Šefl dokonal svůj hattrick

Úvod druhé půle opět patřil domácím, kterým se povedlo hned v 52. minutě vsítit třetí branku. Do listiny střelců se zapsal Vojtěch Novotný. Hosté se snažili změnit nepříznivý vývoj sérií střídání, které ovšem nezastavily nápor soupeře. Hráči Spáleného Poříčí na trávníku dominovali, v 71. minutě se jim podařilo přidat čtvrtou trefu, když se podruhé v zápase prosadil Jiří Šefl. Ten samý hráč zkompletoval v 86. minutě svůj hattrick a připsal si tak svou pátou trefu v sezoně. V závěru zápasu měli ještě domácí výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil brankář Martin Prantner a bez větších problémů proměnil. Spálené Poříčí tedy v jednoznačném zápase porazilo Losinou 6:0 a posunulo se tak na devátou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Od úvodních minut jsme měli jasnou převahu, kterou se nám ale dlouho nedařilo přetavit ve vedoucí gól. V závěru první půle se nám podařilo dvakrát skórovat, což bylo asi rozhodující. Ve druhé půli už bylo rozhodnuto, nám se podařilo vstřelit ještě další branky. Chtěl bych pochválit celý tým za skvělý výkon.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - V. Homolka [-] , J. Karas [-] (69. J. Radda [-] ) , F. Brudna [-] , K. Kalista [-] (66. P. Byron [-] ) - P. Roj [-] , M. Hofman [-] , T. Tofl [-] , V. Novotný [-] (80. D. Šlajs [-] ) - J. Šefl [-] , J. Novák [-]

TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] (68. V. Brejcha [-] ) , P. Tančouz [-] , P. Novotný [-] (56. J. Albl [-] ) , K. Voráček [-] (59. M. Drahoňovský [-] ) - O. Tic [-] - V. Hajšman [-] , M. Veleman [-] - Z. Svoboda [-] , M. Pátek [-] , V. Topinka [-] (63. T. Karl [-] )

ŽK: 44. P. Novotný , 52. M. Veleman , 59. V. Hajšman , 59. J. Šlais , 81. O. Tic .
Hráči zápasu: V. Novotný , J. Šefl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Burda Václav - LIŠKUTÍN Antonín, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.