3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava zvládla překvapivě těžké utkání


Branky


50. V. Mencl , 57. V. Mencl , 63. P. Volf
0

Ve svém prvním jarním zápase přivítali hráči Žákavé na své půdě fotbalisty Strážova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Žákava vstupovala do utkání proti poslednímu Strážovu v roli velkého favorita, ale opak byl pravdou. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané, oba týmy hrály, jako kdyby je od sebe v tabulce dělila jediná příčka. Hrálo se v bojovném duchu, hráči si nenechávali ani trochu prostoru. Šancí ale bylo na obou stranách málo, pro diváky to nebylo nijak atraktivní utkání. Hra se přelévala, ale gól nakonec nepadl, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Především domácí fotbalisté měli co zlepšovat.

Domácí si třemi trefami zajistili tři body

Do druhé půle nastoupili hráči Žákavé s jasným cílem - vstřelit branku. To se jim podařilo v 50. minutě, když se po pěkné kombinační akci prosadil Václav Mencl. Vstřelená branka domácí uklidnila, od tohoto okamžiku se nemuseli nikam hnát a mohli hrát v naprosté pohodě. Strážov byl donucen hrát aktivněji a jeho hráči si vypracovali několik zajímavých situací, branku ale nevstřelili. V 57. minutě využili žákavští chybu hostí a Václav Mencl přidal po rychlém kontru druhou branku. Hned o šest minut později přišel poslední hřebíček do rakve z kopačky Pavla Volfa, který opět po rychlém protiútoku překonal brankáře Jiřího France. Zbytek zápasu se odehrál bez většího vzruchu, domácí kontrolovali tříbrankové vedení a v pohodě si došli pro tři body. Žákava ztrácí díky této výhře pouhý bod na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: Byl to těžký zápas, bylo rozhodující, kdo dá první gól. Myslím si, že kdybychom inkasovali, tak bychom utkání asi těžko otáčeli. Hra byla vyrovnaná, ve druhé půli soupeř odešel fyzicky.




Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - J. Tišl [-] , J. Winkelhöfer [-] , R. Škala [-] (85. P. Mošna [-] ) - L. Drugda [-] , M. Skala [-] , P. Volf [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] (70. P. Bláha [-] ) - J. Smazal [-] , V. Mencl [-] (79. Z. Váňa [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] - M. Chaluš [-] , D. Kološ [-] , J. Hosnedl [-] (75. M. Plíhal [-] ) - A. Presl [-] , L. Janka [-] (75. T. Volf [-] ) , T. Faltín [-] , O. Uruba [-] , V. Čížek [-] , J. Flodr [-]

ŽK: 60. A. Huňáček - 40. L. Janka .
Hráči zápasu: V. Ouřada , V. Mencl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: HUDEČEK Pavel - STUNA Zdeněk (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.