L. Čejka 48. (p.)
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání, které musely nakonec rozhodovat penalty


Branky


48. L. Čejka (p.) - 78. J. Strejc
0

Měčín chtěl v prvním jarním zápase navázat na skvělé výkony z první poloviny sezony, proti houževnatému Smolivci nakonec bere jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Do utkání vstupovali jako favorité hráči Měčína, kteří obsadili po podzimní části skvělé druhé místo. Smolivec sice skončil podzim na osmé pozici, ale dokázal, že umí potrápit i favority. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané. Na hráčích byla vidět nerozehranost, ale také snaha neudělat nějakou chybu, která by mohla mít fatální následky. Hrálo se především na polovině hřiště, kde si hráči nenechávali ani kousek prostoru na útočné výpady, divácí tedy moc šancí neviděli. První poločas tedy nebyl příliš divácky atraktivní, jednalo se spíše o taktickou bitvu, která nakonec skončila bez branek. 

Měčín už sahal po výhře, nakonec se musel smířit s bodem

Druhý poločas začal poměrně svižně, na hráčích obou týmů byl vidět hlad po gólech. Hned ve 48. minutě se měnilo skóre. Chybu na soupeře polovině udělal Jan Strejc a z následného protiútoku byla domácím poskytnuta výhoda v podobě pokutového kopu, když byl domácí hráč faulován vracejícím se obráncem. Na bílý bod si postavil míč Lukáš Čejka a bez větších problémů překonal brankáře Starého Smolivce. Hosté se nechtěli smířit s nepříznivým výsledkem a začali více riskovat. Toho mohli využít hráči Měčína, konkrétně Dušan Němec, který měl na noze druhou branku, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč. Hráčům Smolivce se nakonec podařilo přetavit svoji snahu ve vyrovnávací branku, když své předchození zaváhání odčinil Jan Strejc, který vyrovnal z přímého kopu. Po vyrovnávací brance měli hosté trochu navrch, ale závěr zápasu patřil domácímu týmu, kde měli hráči Měčína několik šancí, převážně po standartních situacích. Gól se jim ale střelit nepodařilo, utkání tedy muselo do penaltové loterie.

Bod navíc putuje do Smolivce

V penaltovém rozstřelu to vypadalo, že bod navíc získá Měčín. V prvních dvou sériích totiž domácí dvakrát proměnili a hosté dvakrát nedali. Jenže pak přišel velký zvrat, hráči Měčína totálně selhali a neproměnili ani jeden pokutový kop, za hosty dokázali skórovat kapitán Stanislav Procházka, Jan Strejc a v poslední sérii o vítězství Starého Smolivce rozhodl Michal Tyrpekl. Smolivec si tedy na úvod jarní části odváží cenný skalp z půdy Měčína.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Bylo to vyrovnané utkání, měli jsme několik šancí, které ale zůstaly nevyužity. Obzvláště nastřelená tyč za stavu 1:0 nás mrzí. Jinak musím vyzdvihnout výkony obou brankářů, kteří drželi své týmy.

SK Starý Smolivec
Jan Spour: Celkem svižné utkání. První půle byla vyrovnaná, ve druhé půli jsme brzo inkasovali po naší chybě. Poté jsme se ale vzchopili a podařilo se nám vyrovnat. Ustáli jsme závěr zápasu, kdy měl soupeř nebezpečné závary v pokutovém území a penalty jsme zvládli lépe.



Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , M. Malán [-] , L. Drmola [-] , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , L. Čejka [-] , R. Kojan [-] (75. M. Čejka [-] ) , O. Jareš [-] , J. Duchek [-] (46. J. Krotký [-] )

SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - P. Nachtman [-] , M. Hrkel [-] (70. K. Bouše [-] ) , R. Brejcha [-] , S. Procházka [-] , O. Strejc [-] , M. Tyrpekl [-] , R. Štěpánek [-] (76. F. Trhlík [-] ) , P. Panýrek [-] , J. Strejc [-] , J. Tupý [-]

ŽK: 14. D. Němec , 57. P. Duchek , 62. J. Štampach - 87. S. Procházka , 89. O. Strejc .
Hráči zápasu: O. Jareš - K. Dražan .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fanfule Adam - ŠLAJCH Radek (N), KOVAŘÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.