Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:30

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov potvrdil výborné jaro vítězstvím v Karlových Varech


Branky


0

Domácí fotbalisté sice vedli díky gólu Királyiho, ale Krumlovští využili skvělé produktivity a utkání zvrátili. Dvěma góly se blýskl útočník Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili skóre ještě do konce poločasu

Úvodní čtvrthodina zápasu patřila třetímu týmu Divize A, který si dokázal vytvořit převahu a jednou také rozvlnil síť za brankářem Beránkem. Geňo v osmé minutě vysunul povedenou kolmicí za obranu Michala Királyiho a Buldok se pořádně zakousl. Slavojáci působili ospalým dojmem, jako by duchem přijeli na zápas o čtvrt hodiny později.

 

Probudila je totiž právě situace ze 14. minuty, kdy Jihočeši dokázali využít chyby karlovarských fotbalistů, a Pavel Svoboda vyrovnal na 1:1. Domácí mužstvo mohlo dvakrát strhnout vedení zpět na svou stranu, protože šel dvakrát sám na bránu druhý nejlepší střelec soutěže Psohlavec. Ani v jednom případě však neuspěl. To na druhé straně hřiště byla produktivita úplně opačná. Chvilku před koncem poločasu se totiž po standardní situaci prosadil František Persán a Krumlov otočil skóre ve svůj prospěch.

Tyč, brejk, gól

Ve druhém poločase se Karlovarští snažili o vyrovnání, ale na jaře body ve velkém sbírající Jihočeši pozorně bránili a čekali na chyby svého soupeře. V 66. minutě přišel rozhodující moment utkání. Domácí trefili tyč Királyim a míč se odrazil zpět do hry. Krumlov se okamžitě vydal do rychlého kontru, který dokázal zužitkovat, a Pavel Svoboda se mohl radovat se svými spoluhráči.

 

O čtyři minuty později ještě přidal čtvrtou branku hostí další forvard Jiří Carda a bylo jasno. Konečnou podobu skóre pak stanovil chvilku před koncem Marian Geňo, jednalo se ale jen o kosmetickou úpravu. Ač měli domácí fotbalisté po celé utkání šancí habaděj, nebylo jim přáno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Zápas se lámal v 70. minutě, kdy jsme trefili tyčku a Krumlov z brejku dal gól. Místo toho, aby byl stav 2:2, to bylo 1:3. Šancí jsme měli dost, tak na dva zápasy, ale góly jsme nedali. Naopak Krumlov nás skoro ze všech šancí, co měl, potrestal. Dobrý zápas, hlavně v prvním poločase, odehrál Királyi.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Po dlouhé cestě jsme byli na hřišti trošku ospalí. Rychle jsme inkasovali branku, ale podařilo se nám vyrovnat a těsně před poločasem jsme po standardní situaci šli dokonce do vedení. Druhou půli jsme odehráli zodpovědně a hráli na brejky. Nakonec jsme dva z nich využili a vezeme si dobrou náladu na dokopnou. Chtěl bych poděkovat i touto cestou za celý tým naší končící trenérské dvojici Svoboda-Peťule za práci, kterou pro náš tým odvedli, a společně jsme dokázali udržet divizi i pro příští rok.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] (72. M. Havlíček [-] ) - K. Plachý [-] (72. M. Švec [-] ) , Z. Lhoták [-] (46. P. Němec [-] ) , L. Tůma [-] , J. Staněk [-] , M. Királyi [-] (89. O. Šupík [-] ) , M. Psohlavec [-] , P. Plechatý [-] (89. Z. Skala [-] ) , L. Mestl [-] , M. Pěkný [-] , M. Geňo [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - M. Svoboda [-] , L. Mravec [-] , J. Grznárik [-] (75. M. Matěják [-] ) , J. Carda [-] , V. Novák [-] , F. Persán [-] , P. Svoboda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , V. Beránek [-]

ŽK: 40. P. Plechatý - 81. M. Matěják .
Hráči zápasu: M. Királyi - P. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.