Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasanský sestřelil Milevsko a udržel v Roudném divizi


Branky


0

Přímý souboj o divizní bytí a nebytí svedly dva jihočeské celky na trávníku v Roudném. Především ve druhém poločase se ukázala síla Malšanů posílených o tři hráče z českobudějovického Dynama a na Milevsko tak pravděpodobně čeká krajský přebor. Hvězdou zápasu byl, jako už tradičně na jaře, Martin Jasanský, jenž si připsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích zmírnil Michalec

Roudenští na nic nečekali a klíčový zápas jara začali velmi aktivně. Už ve 4. minutě se také poprvé měnilo skóre zápasu, když Wermke našel Martina Jasanského a ten propálil Dvořáka v bráně Milevska. Hosty však brzy inkasovaná branka nezlomila, naopak. Komárek nebezpečně pálil z trestného kopu, v 10. minutě pak hlavičkoval O. Kosobud těsně nad břevno.

 

Poté se ve stoprocentní šanci zjevil Wermke po Fundově pasu, jenže zklamal. Mrzet ho to ale moc nemuselo, ve 22. minutě totiž získali Otepkové na vlastní polovině míč a vyslali Martina Jasanského do úniku. Nebezpečný útočník jejich nabídkou nepohrdl a podruhé v zápase rozvlnil síť za Dvořákem a rozradostněl fanoušky Malšanů.

 

Milevsko se dočkalo kýženého kontaktního gólu ve 34. minutě, když se napřáhl Jiří Michalec a i s pomocí teče překonal Konečného v bráně domácích. Vstřelená branka Vzduchotechniky nakopla a ti svého soka zmáčkli. I přesto patřila tečka prvního poločasu domácímu O. Otepkovi, který prověřil Dvořáka.

Roudenská dominance

Po změně stran mohl hattrick dokončit Jasanský, ale přestřelil bránu. Na druhé straně pro změnu zahodil tutovku Suchan. V 51. minutě se už znovu radovali domácí, když O. Otepka nádherně uvolnil Martina Jasanského, který svůj únik dotáhl do zdárného konce a tentokrát už hattrick dokonal!

 

Malšané hráli prim a Milevští nevěděli, kam dřív skočit. Skórovat mohli Píša nebo Jasanský, ale dopřáno bylo až v 65. minutě Romanovi Wermkemu, jenž se trefil z hranice velkého vápna. Zmar a pád Milevska pak v samém závěru dokreslil vlastním gólem Jiří Kosobud. Po posledním hvizdu tak mohla vypuknout na E.ON Stadionu zasloužená radost, protože v Roudném se bude kopat divize i příští sezónu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Byl to zase zápas pro nás dvou poločasů. Sice jsme v prvním poločase vedli 2:0, ale po snížení Milevska jsme opět znervózněli. Věděli jsme, že má tento zápas velkou váhu. Druhý poločas byl zcela v naší režii a třemi brankami jsme ho zvrátili. Skóre mohlo skončit daleko větším rozdílem, trefili jsme tyč, břevno, měli spoustu dalších šancí. Na hřišti bylo ve druhé půli v podstatě jen jedno mužstvo. Za druhou půli bych vyzdvihl všech deset hráčů v poli. Absolutorium ale zaslouží znovu Martin Jasanský. Dal tři góly, trefil tyč, na góly přihrával. Byl v našich řadách tím nejnebezpečnějším. Ale teď bych opravdu vyzdvihl úplně všechny, za druhý poločas, za to, jak k zápasu přistoupili.“




Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] (88. D. Samek [-] ) , M. Průcha [-] , R. Wermke [-] , J. Píša [-] (80. L. Vávra [-] ) , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] (85. P. Turek [-] ) , D. Tomášek [-] , J. Funda [-] (76. D. Růžička [-] ) , T. Lonsmín [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Suchan [-] (64. M. Hajný [-] ) , M. Málek [-] , J. Michalec [-] , J. Knotek [-] , J. Barda [-] , J. Marvan [-] (74. M. Skalický [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (85. J. Alexa [-] ) , J. Kosobud [-] , O. Kosobud [-]

ŽK: 31. P. Kössl , 61. J. Píša - 27. M. Suchan , 40. J. Barda , 61. J. Knotek , 68. L. Sedlák , 85. J. Komárek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - TRSKA Adam, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.