Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krejčí jediným gólem rozhodl utkání s Karlovými Vary


Branky


0

Do Plzně přijeli fotbalisté z Karlových Varů, kteří bojují o druhé místo v Divizi A. Pevná obrana Doubravky podpořená jednou přesnou trefou Krejčího jim však nedovolila ani jednou skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuhlídaný rohový kop

Utkání dvou vysoce postavených týmů začalo opatrným fotbalem z obou stran. První patnáctiminutovka v podstatě nic nenabídla, pak ale přišel rohový kop domácích. Do malého vápna si skvěle naběhl Pavel Krejčí a rozvlnil síť za Strnadem. Za pět minut se po centru z levé strany dostal k hlavičce hostující Psohlavec, jenže mířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Bouzek.

 

Karlovarští byli více na míči, snažili se o vyrovnání. Ve 27. minutě se po sérii soubojů o míč dostal do slibné příležitosti Királyi a proti jeho pokusu musel Bouzek vytáhnout slušný zákrok. O dvě minuty později mohli Plzeňští přidat druhou branku, když se jeden z domácích fotbalistů zjevil za obranou a gólman Strnad včasným výběhem zažehnal nebezpečí. S přibývajícími minutami byla převaha hostů stále více platoničtější a platila maximálně před vápno Doubravky. Dvě minuty před koncem prvního poločasu se o drzý lob pokoušel Psohlavec, ale jeho pokus mířil vedle. 

Nejlepšímu střelci se nedařilo

V 53. minutě si za obranu Buldoků skvěle naběhl Vyleta, na hranici ofsajdu obdržel přihrávku a povedeným zákrokem se musel blýsknout Strnad. O pár minut se jinak velmi aktivní útočník domácích snažil teatrálním pádem vymodlit si pokutový kop, sudí šlapák se ale nachytat nenechal. Po hodině hry se po Plechatého centru dostal do šance Psohlavec, míč ale pouze slabě líznul a nedokázal ho tak usměrnit mezi tři tyče.

 

O sedm minut později se spolupráce dvou hostujících fotbalistů opakovala, s Psohlavcovou ranou z úhlu si Bouzek poradil. V nastavení prodloužil dlouhý Strnadův nákop Tůma pro Plechatého, jenž byl faulován těsně před pokutovým územím. K exekuci přímého kopu se postavil Staněk a leč se míč točil povedeně, tak půl metru nad břevno. 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Můj komentář je samozřejmě pozitivní. Získali jsme tři body a porazili jsme těžkého soupeře, který hrál výborně především v prvním poločase. Velmi dobrý zápas odehrál, jako už poslední zápasy pravidelně, Petr Morávek. Mimořádný výkon tentokrát podal také Pavel Krejčí a velmi dobře hrál i David Brabec.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Byl to takový zápas, kdy jsme se snažili hrát a Doubravka většinou bránila. Nedávala nám moc šancí se prosadit. Vypadalo to jako klasický zápas na 0:0, ale udělali jsme chybu při bránění rohu. Poté jsme se nedokázali prosadit. Klukům nemůžu nic vytknout, snažili se, bojovali, ale produktivní jsme zkrátka nebyli.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.