J. Mrázek 83. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Milevsko neudrželo vedení a bere jen bod


Branky


83. J. Mrázek (p.) - 64. P. Dvořák
0

Po bezgólovém prvním poločasu se zásluhou Dvořáka ujali vedení Jihočeši, navíc hráli od 71. minuty proti oslabenému Novému Strašecí. To však nic nevzdalo a J. Mrázek v 83. minutě vyrovnal na 1:1. Rozstřel vyzněl pro Sokoly a ti tak získali velmi cenné dva body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálím, pálíš, pálíme

Do důležitého záchranářského souboje vstoupili lépe hráči Nového Strašecí. Už ve 3. minutě zahrozil střelou Svoboda, vyloženou šanci měl pak v 17. minutě L. Mrázek. Ocitl se sám před brankářem Dvořákem, ale trefil ho jen do náruče! Hosté odpověděli také velkou příležitostí poté, co Středočechům nezafungoval ofsajd systém. Dvořák se řítil na Kuta, udělal mu kličku a na brankové čáře zachránil Palko! Poločas spálených a neproměněných tutovek pak zakončil Svoboda, který orazítkoval tyč Dvořákovy klece.

Domácí nic nezabalili

Většina druhého poločasu se odehrávala od vápna k vápnu, domácí měli i nadále více ze hry. V 54. minutě zahodil stoprocentní šanci Beneš, a tak přišel trest. V 63. minutě hosté přežili rohový kop, gólman Dvořák okamžitě vyhodil míč směrem ke svému bratrovi a Petr Dvořák dotáhl brejk do gólového konce. Situace Milevska se ještě zlepšila o osm minut později, když byl za oplácení po surovém zákroku vyloučen Hartman. I v deseti lidech byli domácí aktivnější a více hrozili, po zásluze se také dočkali. V 83. minutě byl Svoboda faulován ve vápně a Jan Mrázek nařízený pokutový kop proměnil. 

Věk je jen číslo!

O vítězi tak musely rozhodnout penalty, ve kterých kraloval veterán Kut a dva pokusy Vzduchotechniků zlikvidoval. Ze ztraceného zápasu vytěžili domácí dva body a Milevští si můžou pouze drbat hlavy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Je to takové mdlé, chodící fotbal, bez nějakého zrychlení. Tento zápas hodnotím spíš negativně, i když dva body jsou velmi důležité k záchraně. Vyzdvihl bych gólmana Kuta, chytil v rozstřelu dvě penalty.“

FC ZVVZ Milevsko
Záložník J. Marvan: „Nebyl to moc koukatelný fotbal. V prvním poločase byly nějaké šance na obou stranách, ale gól nepadl. Ve druhém poločase jsme se dostali do vedení, které jsme bohužel nedokázali udržet. Místo, abychom hru uklidnili, hrálo se pořád nahoru a dolu. V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí.“



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Bláha [-] (65. R. Soukup [-] ) , L. Mrázek [-] , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] (79. O. Zázvorka [-] ) , J. Mrázek [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Knotek [-] (85. M. Hajný [-] ) , J. Michalec [-] , F. Koutník [-] , P. Dvořák [-] (90. J. Alexa [-] ) , J. Marvan [-] (88. M. Suchan [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] , J. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , O. Kosobud [-]

ŽK: 2. M. Bláha , 64. L. Palko , 77. M. Mžourek , 88. L. Mrázek - 71. P. Dvořák , 90. F. Koutník . ČK: 71. M. Hartman .
Hráči zápasu: P. Kut .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlapák František - TVRDÍK Ivan, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.