Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Slavoj poslal výborné Sedlčany domů bez bodů


Branky


0

Upracované a o to cennější vítězství si  připsali Českokrumlovští.  Branka P. Svobody z počátku zápasu rozhodla o tom,  že fotbalově vyspělý mladý celek nováčka ze středních Čech odjede domů s prázdnou. Slavojáci se museli obejít bez tří opor (Klivanda a Wagner zranění, Carda rodinné důvody), navíc záhy se obnovilo zranění dalšímu muži základu M. Svobodovi. Nutno dodat, že na herním projevu to bylo dost patrné. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka z kopačky P. Svobody

Sedlčanští vstoupili do zápasu aktivně, byli často na míči a v 11. minutě pořádně zahrozili Kvěchem, jemuž však chybělo více klidu. To domácí na nic nečekali a hned z první příležitosti skórovali po akci Pavla Svobody v 18. minutě. Dostal míč do běhu, chladnokrevně udělal kličku Capouchovi a pak se již nemohl zmýlit. Krásná branka a jak se později ukázalo, rozhodující moment utkání. Domácí trenér Svoboda pak vynuceně přeskupil řady, protože z hřiště musel stáhnout syna Martina, jemuž se obnovilo svalové zranění. Naskočil Žilenko do útoku, kapitán V. Beránek se stáhl do zálohy a Kroupa na stopera k Dudákovi.

 

Sedlčanští následně prováhali brejkovou situaci a v 35. minutě mohli pykat. Proti ale byl zkušený Capouch, jenž u levé tyče nohou vytěsnil na roh projektil Kabeleho, jemuž namazal kapitán V. Beránek. Další nádherný okamžik přinesla 41. minuta. To Kdolský napálil přímý kop ze 40 metrů po větru pod břevno a Trnka vytáhl první z řady svých výtečných zákroků. Změnu na ukazateli skóre nedopustil těsně před přestávkou ani Capouch, jenž v tísni opět nohou hasil nebezpečí u malého vápna.

Šance Sedlčan zůstaly nevyužity

Po návratu z kabiny se Sedlčanští zakousli do svého soupeře. Přitlačili Slavojáky a vypadalo to, že bude jen otázkou času, kdy vyrovnají. V 51. minutě však Trnka vzal chuť Haasovi, když ho vychytal při brejku. Po rohu vykopával Jakeš míč z brankové čáry.  Tlak vyvrcholil v 67. minutě, kdy si jarní stálice Trnka výtečně počíhal na Soldáta, jenž dostal gólový balón za stopery.  A protože v 72. minutě na druhé straně nevyzrál na Capoucha P. Svoboda, jemuž cestu k bráně uvolnila ulice V. Beránka, připsali si domácí nejtěsnější vítězství. Na jaře tak v deseti zápasech uhráli 25 bodů!

Autor: F. Lippl

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník V. Beránek: „Lepší tým prohrál. Sedlčany hráli lepší fotbal, byly víc na balónu. My jsme se dostali do dvou šancí, jednu z nich Pavel Svoboda proměnil a druhou ne. Vyzdvihl bych gólmana Trnku, který nám vychytal tři body, a stopera Dudáka, který s přehledem bránil.“

TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „První poločas nepřinesl skoro žádné vyložené šance, byl opatrný z obou stran, pak domácí proměnili jeden z brejků. Druhý poločas se odehrál v naší režii, ale nepodařilo se nám srovnat, domácí pouze betonovali. Z mého pohledu výrazně ovlivnili zápas všichni rozhodčí ve prospěch domácích. Dobře hrál Jára Repetný na levém beku. Odbránil si to s přehledem, podporoval útok a vytvořil několik šancí pro své spoluhráče.“



Počet diváků: 133. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.