Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.5

Nápoje

1.0

Jídlo

1.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

FOTO: Buldoci otočili skóre v poslední čtvrthodině


Branky


55. J. Michalec - 78. M. Psohlavec , 86. M. Geňo (p.)
0

V Milevsku se Karlovy Vary natrápily, přesto však berou všechny body. Na Michalcovu úvodní branku zareagovali ti nejpovolanější, Psohlavec a Geňo. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí

Jediné nedělní utkání divizního 23. kola se odehrálo v Milevsku, které hostilo Buldoky z Karlových Varů. Oba týmy body potřebovaly jako sůl, avšak každý z jiného důvodu. Vzduchotechnici bojují o záchranu, hosté naopak o postup do České fotbalové ligy.

 

Celý první poločas probíhal podle jednoho scénáře. Domácí pozorně bránili a snažili se vyrážet do brejků (ke kterým ovšem nedošlo). Jejich soupeř se pro změnu snažil o tvoření hry, kombinoval a držel míč na svých kopačkách. Jenže do žádných větších šancí se ani Karlovy Vary nepropracovaly, za vypíchnutí stojí pouze Királyiho pokus ze začátku zápasu, ten však gólem neskončil. Po zásluze tak první dějství skončilo 0:0.

Obrat řídil Psohlavec

Také začátek druhého poločasu nabídl stejnou podívanou, a tak se diváci nudili. Poprvé je probudil v 55. minutě mladý útočník domácích Jiří Michalec. Ten využil špatného odkopu hostů a otevřel skóre. Od tohoto momentu Vzduchotechnici ještě více „zalezli“ a soustředili se výhradně na defenzivu. Z ojedinělého výletu dopředu mohl navýšit milevské vedení Dvořák, jenže své sólo ukončil pouze střelou do karlovarského gólmana Strnada.

 

V poslední čtvrthodině utkání Buldoci ukázali, že patří k tomu nejlepšímu, co divize nabízí. Nejprve se po Blažkově rohovém kopu trefil Martin Psohlavec a vyrovnal. Netrvalo dlouho a nejlepší střelec soutěže zařídil i obrat skóre. Po faulu na jeho osobu totiž odpískal sudí pokutový kop a kapitán Marian Geňo se nemýlil. Poslední minuty si už hosté zkušeně pohlídali a mohli tak vesele slavit tři body na cestě domů autobusem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 

VIDEO: Fandové Varů neváhali vyrazit ani do Milevska



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Útočník J. Michalec: „První půli jsme neměli míč moc na kopačkách, spíš jsme jen přesouvali podle hry Varů. K ničemu vážnějšímu jsme je ale nepustili. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji než do první. Dařilo se nám kombinovat a nakonec i skórovat. Škoda jen, že jsme si nedokázali výsledek pohlídat do konce, ještě 15 minut před koncem jsme vedli. Po rohu jsme dostali na 1:1 a po penaltě na 1:2. Bylo pak už jen pár minut do konce zápasu a to se pak už těžko dotahuje. Myslím si, že alespoň remízu jsme uhrát mohli, i když favorité byly hostí.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Od začátku zápasu bylo na domácích vidět, že by jim stačila remíza. My jsme se snažili tvořit hru, což nám ve finální fázi dělalo problémy. Ve druhém poločase se domácí dostali do vedení a měli ještě šanci, kterou neproměnili. Nám se po standardních situacích povedlo skóre otočit, čehož si velmi cením. Z naší strany zahrál nejlépe jednoznačně Psohlavec. Jeden gól dal a po faulu na něj se kopala penalta.“



Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.