L. Kaufman 32. (p.)
D. Hájek 33.
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr 22. kola ovládlo Hořovicko


Branky


32. L. Kaufman (p.) , 33. D. Hájek
0

Souboj prvního proti třetímu přinesl vyrovnaný fotbal, který rozhodly dva slepené góly domácího mužstva v prvním poločase. Hořovicko si připsalo velmi důležité tři body a jako první tým překonalo padesátibodovou hranici. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájek měl prsty v obou gólech

O tahák 22. kola Divize A se postarali fotbalisté Hořovicka a Karlových Varů, tedy dvou týmů aspirujících na postup do ČFL. První poločas začal opatrně, obě mužstva spíše vyčkávala. Hořovicko mělo balón častěji na svých kopačkách, ale úvodní půlhodina kromě zdařilé kombinační podívané výraznější šanci nepřinesla.

 

Chléb se lámal právě kolem 30. minuty. Nejprve měli Buldoci k dispozici přímý kop, k jehož rozehrání se postavil Staněk. Povedenou gólovou ránu úžasným zákrokem zlikvidoval hořovický brankář Herco! A tak udeřilo na druhé straně. Nejprve si Hájek narazil s Nademlejnským a ocitl se v jasné gólovce za obranou Varů. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout hostující Blažek, žlutá karta a pokutový kop. Exekutor Luděk Kaufman se nemýlil a vstřelil první branku zápasu.

 

Hned za minutu se Hořovičtí radovali podruhé. Nejprve odvrátili u svého vápna balón, Zítek prošel po levé straně přes soupeře a poslal míč za obranu pro Daniela Hájka. Ten přehodil vyběhnuvšího gólmana Strnada a zvýšil na 2:0! Středočeši přidali i třetí branku, kvůli těsnému ofsajdu však nemohla být uznána. První dějství bylo z pohledu Hořovicka opravdu kvalitní, na tomto výkonu by se dle slov kapitána Kaufmana dalo rozhodně stavět.

Obrana měla přednost

Ve druhém poločase předvedli více karlovarští Buldoci, kteří se snažili utkání ještě zdramatizovat. Domácí se stáhli, vyčkávali a soustředili se na čisté konto. Pěknou šanci si vypracoval hostující Geňo, když zkoušel technicky přelobovat brankáře Herca. Jeho úmysl však strážce hořovické klece přečetl a s námahami vyrazil míč na roh.

 

Stejně kvalitně si počínal i po rohovém kopu, kdy se po závaru dostali Karlovarští dvakrát ke střele. Domácí hrozili hlavně Vrabcem, jenž po pravé straně opakovaně pronikal do vápna. Podpora útoku však už nebyla zdaleka taková, na kterou se mohli krajní záložníci Hořovicka spolehnout v prvním poločase. Za hosty se ještě prezentoval jednou střelou Kucalas, taktéž neúspěšně. Hořovicko zvládlo těžký zápas a dál drží prvenství pevně ve svých rukách.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Myslím si, že jsme odehráli nejlepší zápas jara, navíc proti velmi těžkému soupeři. Znali jsme kvality Varů, znali jsme kvality útočníků a jsem rád, že jsme to vzadu zvládli a oba útočníky soupeře pokryli. Záloha zahrála skvěle, vytvářela akce. Rozhodně nejlepší zápas jara. Celý mančaft hrál velmi dobře, vyzdvihnu určitě Dana Hájka, kopala se po faulu na něj penalta, jeden gól dal. Velmi dobře zahráli záložníci Martin Nademlejnský a Honza Mojdl. Podržel nás také gólman Milan Herco. Celý mančaft ale zaslouží pochvalu.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, trochu mi připomínal náš vzájemný zápas na podzim, kdy se hrálo také vyrovnané utkání, ale byli jsme efektivnější. Bohužel tentokrát jsme se dopustili hrubých individuálních chyb před prvním gólem, soupeř po brejku kopal penaltu. Rozhodla ale zkušenost a efektivita domácích hráčů. Vyzdvihl bych od nás Kucalase.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - V. Zítek [-] (68. J. Štěpnička [-] ) , T. Březina [-] , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (80. T. Srp [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (88. J. Šmíd [-] ) , M. Nademlejnský [-] (85. I. Zítka [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - D. Krlička [-] (71. P. Maňák [-] ) , L. Mestl [-] (39. K. Plachý [-] ) , M. Kravar [-] , J. Blažek [-] , J. Mejdr [-] (80. P. Plechatý [-] ) , L. Tůma [-] (46. M. Pěkný [-] ) , J. Staněk [-] (85. M. Királyi [-] ) , M. Psohlavec [-] , M. Geňo [-] , P. Kucalas [-]

ŽK: 29. O. Vrabec , 83. J. Mojdl - 31. J. Blažek , 70. P. Kucalas , 72. P. Maňák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - HALEŠ Vladan, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.