3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet zvládl zápas s Čížovou a přiblížil se Hořovicku


Branky


20. P. Novotný , 34. M. Podzemský , 84. J. Hájek (p.)
0

Především díky povedenému prvnímu poločasu a gólům Novotného s Podzemským se mohou Pražané radovat ze třech bodů. Hostům se navíc zranil další obránce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný s Podzemským trestali

Fotbalisté Motorletu věděli, že díky ztrátě Hořovicka mohou snížit jeho náskok na pouhé dva body. Na svém hřišti přivítali jihočeskou Čížovou, která má stále velké problémy se složením defenzivní řady. Pro zranění i nadále chyběl Mácha s natrženým svalem a pouze na lavičce zůstal Held.

 

Jinoničtí, motivováni přiblížením se k hořovickému týmu, na svého soupeře vlétli a první poločas byl prakticky celý v jejich režii. Skóre se poprvé měnilo v 18. minutě, když po rychlé akci na levé straně odcentroval Čácha přímo na hlavu nejlepšího střelce domácích – Pavla Novotného – 1:0!

 

Po půlhodině hry zvýšil Motorlet náskok na dva góly. Martin Podzemský se nádherně trefil z úhlu pod břevno Holanovy brány a rozradostnil stovku přihlížejících diváků. Aby toho pro Čížovou nebylo málo, tak musel pro zranění střídat v 39. minutě kapitán (a navíc také obránce) Brož. 

Jirouš zdramatizovat zápas nedokázal

Druhé dějství bylo ze strany Motorletu hodně křečovité, dvougólovým vedením uspaní Pražané nechali Jihočechy vrátit se do hry, a ti začali být čím dál víc nebezpeční. Velkou příležitost ke vstřelení kontaktní branky měl v 65. minutě hostující forvard Jirouš, jenže hlavou trefil pouze tyč Foferkovy brány.

 

Konečnou podobu skóre zápasu dal z pokutového kopu Jakub Hájek v 84. minutě, když předtím Kunc fauloval Měsku. Motorlet tak slaví tři body a znovu výrazně dramatizuje boj o první příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „První poločas byl z naší strany kvalitní, ve všem jsme byli lepší a zaslouženě vedli 2:0. Druhá půle byla taková křečovitá a Čížová začala hrát. Naštěstí jsme neinkasovali a v závěru zvýšil Hájek na 3:0 v pokutového kopu a bylo hotovo. Hráčem utkání byl Jiří Ptáček, který si poradil s kvalitními útočníky Čížové.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Nastoupili jsme do utkání bez Máchy a Helda a navíc se za stavu 1:0 zranil Brož, tak se nám rozpadla obrana. Dostali jsme dva góly. Ve druhém poločase jsme měli převahu, trefili jsme tyč. Ale myslím si, že domácí vyhráli zaslouženě. Byl to asi nejsilnější soupeř, kterého jsme na jaře měli. Máme problémy se složením obranné řady a z toho pramení takové věci, jako že nejsme schopni odehrát zápas s nulou.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Ptáček [-] , L. Kučera [-] , J. Machurka [-] , A. Tvrdý [-] - J. Pyšek [-] (63. J. Krolop [-] ) , J. Hájek [-] (85. F. Mašek [-] ) , M. Podzemský [-] (82. J. Jonáš [-] ) , M. Čácha [-] (76. L. Dejl [-] ) , V. Kotrba [-] - P. Novotný [-] (80. O. Měska [-] ) -

TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - M. Brož [-] (39. R. Zahrádka [-] ) , M. Pohnán [-] - L. Dvořák [-] , M. Batryn [-] , L. Kunc [-] , R. Nečas [-] , M. Rozhoň [-] - D. Chytrý [-] , M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] -

ŽK: 63. J. Krolop , 90. L. Dejl - 32. D. Chytrý , 58. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Ptáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - ŠTEFAN Michal, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.