M. Janda 5. (vl.)
J. Staněk 40.
M. Geňo 60. (p.)
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Buldoci si pochutnali na Klatovech, navrátilec Geňo pečetil skóre


Branky


5. M. Janda (vl.) , 40. J. Staněk , 60. M. Geňo (p.)
0

Pod taktovkou Karlových Varů se odehrál v podstatě celý zápas ve Dvorech. Ráz utkání dala už pátá minuta, když si hosté vstřelili vlastní branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jandův vlastňák

Velmi atraktivní duel dvou týmů z horní části divizní tabulky se odehrál v Karlových Varech, kam přijeli hosté z Klatov. Na utkání se těšili především domácí hráči, protože je čekaly první ostré minuty na přírodní trávě ve Dvorech.

 

První poločas ovlivnil rychlý gól Buldoků. Už v 5. minutě se totiž dostali do vedení, které až do konce zápasu nepustili. Ostrý centr ze strany si nešťastně do vlastní sítě srazil stoper Martin Janda – 1:0. Hosty brzký gól trochu srazil na kolena a po celý první poločas byli karlovarští lepším týmem. Klatovy se v podstatě během celého prvního dějství nedokázaly dostat do žádné větší příležitosti, ze které by jen mohly pomýšlet na vyrovnání.

 

Naopak domácí byli blízko druhému gólu v 36. minutě, když se střední záložník Krlička opřel do balónu z dobrých dvaceti metrů a Rojík v bráně Klatov byl rád, že měl dobře postavené tyče, do jedné z nich totiž také mířil Krličkův projektil. Do poločasu však ještě jeden gól Vary vstřelily. Ve 40. minutě se k přímému kopu postavil Jan Staněk a uspěl!

Geňo oslavil návrat gólem

Druhý poločas byl už trochu o něčem jiném. Klatovy otevřely hru ve snaze s výsledkem něco ještě udělat, hrál se fotbal nahoru dolů. Své šance ale hosté využít nedokázali. Naopak Vary trefily ještě jednou tyč, když Staněk trestuhodně nezamířil přesně do odkryté klece. V 60. minutě pak upravil skóre na konečných 3:0 z penalty Marian Geňo, který tak stylově oslavil konec čtyřzápasového distancu.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Poprvé jsme hráli na svém hřišti ve Dvorech na trávě. Chtěli jsme vyhrát za tři body, což se nám na jaře ještě nepovedlo. Jsem za to rád, musím kluky pochválit. Odehráli výborný zápas. Vyzdvihl bych oba stopery, tedy Tůmu se Staňkem. Prospělo nám také, že se po čtyřzápasovém distancu vrátil do sestavy Geňo.“

SK Klatovy 1898
Záložník I. Vojtko: „Dnešní zápas se nevyvíjel dobře, dostali jsme branku již v páté minutě. Domácí byli po celý zápas lepší a zaslouženě vyhráli. Škoda jen, že jsme neproměnili některé šance, které jsme měli.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - M. Kravar [-] , L. Mestl [-] (85. Z. Skala [-] ) , M. Psohlavec [-] , M. Geňo [-] , L. Tůma [-] , K. Plachý [-] , J. Staněk [-] , P. Maňák [-] (72. Z. Lhoták [-] ) , D. Krlička [-] , M. Királyi [-] (63. P. Plechatý [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Krásný [-] (74. V. Kaas [-] ) , M. Lukeš [-] , O. Kadlec [-] , D. Dolanský [-] (63. I. Vojtko [-] ) , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] (78. D. Matějka [-] ) , M. Janda [-] , P. Rybák [-] (81. Z. Cibulka [-] ) , D. Žáček [-] , P. Kotrba [-] (46. D. Říský [-] )

ŽK: 26. M. Mészáros , 33. P. Kotrba , 76. M. Janda .
Hráči zápasu: L. Tůma , J. Staněk , M. Geňo .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Teuber Ivan - BAUM Tomáš, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.