T. Šenkýř 30. (p.)
2:1p.
(1:0)
85. M. Brož
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová v závěru srovnala, dva body však zůstaly v Hradci


Branky


30. T. Šenkýř (p.) - 85. M. Brož
0

Hosté přijeli k jihočeskému derby nabuzeni třemi výhrami v řadě, jenže také s oslabeným týmem. Hradecký tým poslal do vedení T. Šenkýř, když proměnil pokutový kop. Vyrovnání si Sokolové nechali až na samý závěr zápasu, v penaltovém rozstřelu pak uspěli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta

Tým od Vajgaru přivítal na svém hřišti Čížovou, pro Jindřichův Hradec se jednalo už o třetí jihočeské derby v jarní části sezóny. Hosté přijeli značně oslabeni, v obranné čtveřici museli zaskočit devětačtyřicetiletý trenér Zdeněk Staroba a o dva roky mladší Marcel Mácha. Bylo tedy nadmíru jasné, že prodloužení vítězné série bude pro Sokoly velmi obtížné.

 

Aktivně hrající domácí drželi většinu času míč na svých kopačkách a hledali v obranné hře Čížové okénka, kudy by se mohli dostat na dostřel brankáři Holanovi. Jedno takové se otevřelo po necelých třiceti minutách hry. To hosté faulovali ve svém vápně a Jindřichův Hradec dostal od rozhodčího Vrchoty k dispozici pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Tomáš Šenkýř a nezaváhal. 

Strhující závěr

Do druhého dějství už nezasáhl čížovský gólman Holan, jehož vystřídal Formánek. Hra byla s přibývajícími minutami čím dál tím víc rozkouskovaná a nervózní, jindřichohradečtí si byli vědomi, jak nutně potřebují uhrát body a odskočit plzeňskému Petřínu.

 

Už už to vypadalo, že domácí udrží těsné vedení, když přišla 85. minuta, standardní situace, na malém vápně hlavičkující Milan Brož a radující se Čížová. Opařené domácí mohla Čížová potrestat v samotném závěru ještě jednou, proti byl však gólman Rešl. 

Jako správný kapitán

V pokutových kopech zaváhal z kádru Jindřicháče jen Blažek, na druhé straně se nevedlo Brožovi a Chytrému. Druhý bod domácímu týmu zajistil kapitán Koutný.

 

Autorkou fotografií je Denisa Pernicová.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Myslím si, že jsme tentokrát narazili na výbornou Čížovou. V tuto chvíli mají velice nadaný tým a bylo to na hřišti znát. Hrálo se vyrovnané utkání od začátku až do konce, hosté byli šikovnější na balónu, my naopak bojovnější. Zasloužená remíza. Vyzdvihl bych gólmana Rešla, zachránil minutu před koncem tutovku Čížové. Jinak to bylo dílo celého kolektivu.“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Pochválil bych hlavního rozhodčího Vrchotu, který dnešní zápas zvládl skvěle. Dnes se nám nedařilo proměňovat šance, srovnali jsme až pět minut před koncem. Snad podáme lepší výkon příští týden a porazíme doma Strašecí.“



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Havlík [-] (84. V. Kučera [-] ) , J. Zaal [-] , T. Beránek [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] , F. Votava [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] (46. J. Formánek [-] ) - Z. Staroba [-] , M. Rozhoň [-] , M. Brož [-] , M. Mácha [-] , M. Pohnán [-] - M. Polodna [-] , R. Nečas [-] , R. Zahrádka [-] (82. M. Held [-] ) - M. Jirouš [-] , D. Chytrý [-]

ŽK: 62. O. Černoch - 71. M. Pohnán , 87. Z. Staroba .
Hráči zápasu: L. Rešl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - KOUBA Štěpán, REJŽEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.