2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:30

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rybníkáři slaví výhru nad Aritmou


Branky


0

Svého druhého vítězství v sezóně dnes dosáhla Třeboň, když porazila pražskou Aritmu. Jihočeši se prezentovali především skvělou obrannou hrou a po gólech Cahyny se Šafránkem slaví důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardky bez úspěchu

Zápas za slunného nedělního odpoledne začal lépe pro Aritmu, která hrála aktivněji a měla míč častěji na svých kopačkách. Domácí dnes ale velmi dobře bránili, šance se nerodily lehce. Třeboň hrála na hranici pravidel, hlavní arbitr dnes ale nechal volnější metr. Hostující tým hrozil především ze standardek.

 

První z nich rozehrál Hrabák a Ambrus to měl sice na dlouhou nohu, nicméně zakončit dokázal, jenže nad bránu Skály. Z podobného místa byla i další standardka, po které tentokrát hlavičkoval Kozel na zadní tyči, ale domácí gólman byl připraven. A do třetice standardka pražského týmu, tentokrát po Hrabákově rohovém kopu proskákal balón nebezpečně malým vápnem bez povšimnutí. Domácí se snažili o rychlé protiútoky, ty však nedotáhli díky nepřesnostem při přechodu. 

Zlepšená hra domácích s gólovým efektem

Druhá půle začala ve stejném duchu. Domácí obrana i dál fungovala dobře. Pak zahrozili Rybníkáři z rychlého brejku, když využili nedorozumění Vávry s Ksandrem. Naštěstí pro Aritmu měli však i trochu smůlu a stále platil bezgólový stav. Hra se čím dál víc vyrovnávala, přesto ještě jednou vokovičtí pohrozili. Hezky zakombinovali až na Volka, jehož ale zradil první dotek s míčem, vyhnal se z dobrého úhlu a střílel mimo. V 65. minutě konečně padl před slušnou kulisou první gól. Po sérii rohů a tečované střele se mohl radovat Ondřej Cahyna a poslal Třeboň do vedení.

 

Aritma přeskupila své řady a začala hrát na tři obránce ve snaze vyrovnat. Ambrus pěknou zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování střídajícího Bogára, toho ale zradil terén a míč poslal vysoko nad bránu. Tlak Pražanů gradoval, ti dokonce dopravili Proskem balón do sítě, pro ofsajd však neplatil. Aktivní Prosek byl i u další šance svého týmu, na malém vápně se dostal k míči a nesobecky chtěl oslovit Bogára na penaltě, jenže před ním balón odkopl jeden z bránících domácích fotbalistů. V 84. minutě přidali Jihočeši potřebnou a uklidňující pojistku, když se po standardní situaci prosadil Milan Šafránek.

 

Třeboňští tak dokázali vybojovat svou druhou výhru v sezóně a na předposlední Petřín ztrácejí šest bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Obránce D. Kodras: „Šli jsme do zápasu s tím, že chceme navázat na zodpovědný výkon ze Sedlčan, a to se nám povedlo. Hosté si za celý zápas vypracovali šance pouze ze standardních situací, my opět zodpovědně bránili a odměnou nám byly dva vstřelené góly a zasloužené tři body! Nejlepší hráč? Celá obrana!“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Dnes jsme nehráli vůbec dobře, nedostali jsme se do zápasu. Měli jsme sice míč víc hlavně v první půli, ale nic z toho nebylo. Věděli jsme, že domácí mají problémy s bráněním standardních situací, z nichž pramenily i naše největší šance, ale neproměnili jsme je. Co se týká kombinační hry, tak jsme se do ní ani nebyli schopni dostat. Chybělo tomu víc šťávy. Když to nejde fotbalově, tak se musí bojovat. Naše fotbalovost dnes nestačila a domácí velmi dobře bojovali, za což jim gratuluji.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , P. Tůma [-] , F. Benhák [-] - H. Holý [-] (55. M. Šafránek [-] ) , M. Chromčák [-] , J. Matoušek [-] (74. M. Franěk [-] ) , D. Kolafa [-] - K. Holzepl [-] (90. J. Skála [-] ) (92. J. Skála [-] ) , T. Maxa [-]

SK Aritma Praha
J. Procházka [-] , J. Procházka [-] - P. Vávra [-] , J. Kozel [-] , O. Ksandr [-] , T. Modr [-] - T. Volek [-] (65. F. Podobský [-] ) , L. Hrabák [-] , M. Ambrus [-] , J. Prosek [-] (88. F. Turbák [-] ) - T. Madej [-] (65. I. Bogár [-] ) , P. Gregora [-] -

ŽK: 53. O. Cahyna , 63. M. Šafránek , 87. T. Maxa - 67. I. Bogár , 88. T. Modr .
Hráči zápasu: F. Benhák , P. Tůma , O. Cahyna , D. Kodras .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Fojtík Martin - ČECHLOVSKÝ Ondřej, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.