3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížovští přehráli Karlovy Vary


Branky


0

Na hřišti Čížové se zas jednou ukázalo, jak je těžké tvořit a hrát kombinační fotbal, na což doplatili hosté z Karlových Varů. Ti navíc dohrávali v deseti bez vyloučeného Staňka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marná snaha Karlových Varů

Nebylo vůbec jisté, zdali se v Čížové bude tento víkend hrát fotbal. Hřiště nepřipomínalo místo, kde by se vůbec hrát mohlo. Jenže správci se činili, a tak karlovarští nejeli na jih Čech zbytečně.

 

Buldoci začali aktivně, brzdil je však těžký terén, nemohli se tedy plně dostat do tvoření hry. Oba týmy hodně chybovaly a pouhá třicítka diváků se moc nebavila. Až přišla 18. minuta a autové vhazování Čížové. Jak je známo, každé vhazování se na tamním malém hřišti rovná v podstatě standardní situaci. Což se potvrdilo i tentokrát, po Chytrého vhození se hlavou prosadil Michal Polodna a bíločerní vedli. Hned po rozehrání měli hosté šanci srovnat, Plechatý šel sám na Formánka, jenže zklamal při zakončení. V samotném závěru poločasu faulovali Jihočeši na hranici vápna a hosté se dožadovali pokutového kopu, rozhodčí však odpískal nepřímý volný kop, který karlovarští nevyužili.

I v deseti to jde

Tempo hry i její obraz zůstaly stejné i po změně stran. Karlovy Vary hrály a Čížová dávala góly. Ten druhý vstřelil v 55. minutě Martin Jirouš povedenou ranou z přímého kopu. Situace se pro hosty ještě zhoršila o pět minut později, když se po sporném faulu nechal za komentář k rozhodčímu vyloučit Staněk.

  

Kdekdo by si myslel, že už budou tři body pro Jihočechy jasnou záležitostí. Jenže i v deseti lidech si dokázali karlovarští vytvořit převahu a odměnou jim byl kontaktní gól Martina Psohlavce. Buldočí tlak sílil a čížovští se bránili s vypětím všech sil. Vysvobozením jim tak byla 81. minuta a uklidňující gól Martina Rozhoně.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Vyrovnaný zápas. Domácí se lépe přizpůsobili těžkému terénu. Našim klukům nechyběla bojovnost, ale naopak jsme postrádali disciplínu. To budeme muset určitě do dalších zápasů zlepšit.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
J. Formánek [-] - M. Pohnán [-] , M. Brož [-] , M. Mácha [-] , M. Held [-] - R. Zahrádka [-] , L. Dvořák [-] , M. Rozhoň [-] , D. Chytrý [-] (76. M. Batryn [-] ) - M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] (88. R. Nečas [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - K. Plachý [-] (83. Z. Lhoták [-] ) , M. Pěkný [-] , D. Krlička [-] , L. Mestl [-] - P. Plechatý [-] (82. M. Királyi [-] ) , J. Staněk [-] , M. Kravar [-] , J. Blažek [-] - M. Psohlavec [-] , K. Koubek [-] (66. P. Maňák [-] )

ŽK: 12. D. Chytrý , 32. M. Jirouš - 20. M. Kravar , 32. K. Koubek , 40. J. Staněk , 48. M. Psohlavec , 55. K. Plachý . ČK: 60. J. Staněk .
Hráči zápasu: M. Rozhoň .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - Hocek Petr, Navrátilová Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.