2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

22.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proměněná penalta nasměrovala Meteor za třemi body


Branky


39. J. Fíček (p.) , 62. M. Minárčik
0

Praha - Fotbalisté Meteoru zůstávají v kontaktu s čelem tabulky v divizní soutěži. Na své půdě narazili na Úvaly, které si naopak plní záchranářské práce a ještě budou mít plné ruce práce. Pražanům se podařilo proměnit nařízený pokutový kop a po změně stran to potvrdit pojistkou Miroslav Minarčik.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltou nepohrdl jan Fíček

Opačné starosti měli soupeři, kteří na sebe narazili v pokračování divizní soutěže. Domácí Meteor se chtěl spravit chuť po zaváhání v minulém kole, Úvaly se bijí o přežití mezi šestnácti celky nastupujících v divizi. Na první branku se čekalo až do sklonku prvního poločasu, kdy byl nařízen pokutový kop. Ten zužitkoval Jan Fíček a zajistil klid na kopačky domácích hráčů.

Pojistka přišla, Úvaly se neprosadily

I přes vedení se hráči Meteoru nechtěli strachovat o osud záapsu až do posledních chvil a snažil ise přidat i druhý gól. To se jim povedlo až po více než hodině hry, kdy se prosadil přesnou trefou Miroslav Minárčík. To také bylo naposledy, kdy se měnilo skóre. Konečný účet 2:0 pro domácí barvy znamenal v tabulce následující: Meteor mám na kontě 38 bodů a na šestém místě ztrácí na třetí místo místo pouze bod. Úvaly zůstaly na svém, ale už se na bodově dotáhli fotbalisté z Vilémova, kteří doma překvapili výhrou s lídrem soutěže.



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - M. Daňhel [-] , K. Holeček [-] (58. L. Horváth [-] ) , J. Běhounek [-] (86. P. Hromas [-] ) , J. Frantl [-] , L. Koutenský [-] , M. Minárčik [-] (78. J. Šimek [-] ) , J. Fíček [-] (71. K. Zelenka [-] ) , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , J. Jeřábek [-] (58. D. Dvořák [-] )

SK Úvaly
M. Vacek [-] - P. Pejša [-] (89. M. Barták [-] ) , J. Škoda [-] , D. Bozděch [-] , F. Kuru [-] (50. J. Novotný [-] ) , J. Suk [-] (80. V. Kořínek [-] ) , L. Marek [-] , P. Mišák [-] (68. K. Mančál [-] ) , P. Štěpánek [-] (80. P. Příhoda [-] ) , J. Moudrý [-] , J. Kadeřábek [-]

ŽK: 23. J. Běhounek , 24. A. Hrdina , 28. J. Fíček , 57. J. Jeřábek , 60. D. Hanek - 60. J. Suk , 84. J. Moudrý .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Stieber Filip - VOJTĚCH Lukáš, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.