0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherná branka Tatranu znamenala export tří bodů


Branky


73. D. Gögh , 84. Z. Bareš
0

K prvnímu jarnímu venkovnímu diviznímu utkání odjeli fotbalisté Tatranu na horkou půdu do Horních Měcholup. Oba týmy v úvodním kole vyhrály s čistým kontem. Oba měly před vzájemným duelem 23 bodů. Čekal se tak bojovný zápas, což se potvrdilo. Nejen bojovný, ale nechyběla ani fotbalovost a dramatické momenty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V klíčových momentech utkání Tatran podržel brankář

Domácí nastoupili se čtyřmi ligovými hráči FK Bohemians 1905, jelikož jsou farmou „Klokanů“. V jejich dresu se objevili brankář Tomáš Fryšák (chytal duel proti Plzni), Leonid Akulinin, Pavel Hašek a pro rakovnický region známý Václav Prošek. Při zjištění této skutečnosti trenér Pavel Mareš nabudil hráče, že musí bojovat jednou tolik, což se nakonec povedlo. Hráči Tatranu chtěli proti těmto fotbalistům uspět a byla to ta nejlepší motivace. 

 

V prvních dvaceti minutách se hrál fotbal zaměřený na obrannou činnost. Ani jedno mužstvo nechtělo udělat rozhodující chybu. Tatran hrozil z nebezpečných brejků, kterých chybělo finální zakončení. Nejblíže gólu byla Horníkova bomba, která těsně minula šibenici. Domácí spoléhali na výškovou převahu a standardní situace, ze kterých si vytvořili dvě velmi dobré šance, ale Radek Zach předvedl dva parádní zákroky a své spoluhráče podržel. 

 

 

Horní Měcholupy na propracovanou obranu soupeře vyzrát nedokázaly

Druhý poločas přinesl mírnou převahu domácích a mnoho standardních situací, ale obranná činnost hostů byla na vysoké úrovni. Při dvou případech sice zaváhala, ale domácí nezakončili podle svých představ.

 

Klíčový moment přišel v 72. minutě, kdy Tatran podnikl další ze svých nebezpečných brejků. Stanley Mařík podržel před velkým vápnem míč. Posunul jej na Tomáše Abrhama, který narazil proti noze z druhé vlny nabíhajícímu Davidu Göghovi, který se nerozpakoval. Opřel se levačkou do míče a nádhernou bombou vymetl šibenici.

 

Chvilku na to mohl srovnat Hašek, ale křížnou střelou těsně minul. V 82. přišel další kontr Tatranu. Opět v něm figurovali Stanley Mařík, Tomáš Abrham a David Gögh, který na velkém vápně posunul míč na volného Zdeňka Bareše, jenž s pomocí teče skluzující obránce prostřelil Fryštáka – 0:2. V závěru domácí vsadili vše na jednu kartu, ale obrana Tatranu v čele s Radkem Zachem si druhé čisté konto v řadě vzít nenechala. 

 

Zdroj: David, tatranrakovnik.ic.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Byl to nadstandardní divizní zápas, kterému nechybělo nasazení, šance a fotbalová kvalita. Kluci zvládli utkání po stránce defenzivy na výbornou. Opět se přesvědčili, že když se splní stanovené úkoly a taktika, tak se dá hrát i se soupeřem, který má ve svých řadách čtyři ligové hráče. Nebyli jsme však špatní ani do ofenzivy, což jsme dokázali vstřelení dvou krásných gólů. Proti takovému soupeři se ti musí sejít úplně všechno a nám se to sešlo, a proto je naše vítězství zasloužené.“



Sestavy


SK Horní Měcholupy
T. Fryšták [-] - P. Hašek [-] , M. Borek [-] , T. Chlumecký [-] (46. J. Řezníček [-] ) , J. Klír [-] (64. T. Vejr [-] ) , L. Akulinin [-] , M. Čech [-] , J. Holík [-] (68. D. Hájek [-] ) , J. Markuzi [-] , O. Žitný [-] (34. D. Baran [-] ) , V. Prošek [-]

TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - J. Bredler [-] , P. Vecka [-] , K. Výborný [-] - Z. Bareš [-] (89. R. Polášek [-] ) , M. Verner [-] , T. Abrhám [-] (87. M. Pidrman [-] ) , A. Vrána [-] - M. Lesniak [-] (43. S. Mařík [-] ) , J. Horník [-] (67. D. Gögh [-] ) , P. Kučera [-] (90. J. Červenka [-] ) -

ŽK: 29. J. Holík , 61. L. Akulinin - 26. J. Horník , 29. K. Výborný , 50. Z. Bareš .
Hráči zápasu: R. Zach , D. Gögh .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dujsík Jiří - ŠIMEK Zdeněk, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.