2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2016 18:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora se výhrou definitivně zachránila


Branky


0

Kutná Hora potřebovala v zápase s Dvorem Králové získat alespoň jeden bod, aby měla definitivní jistotu záchrany. V nepříliš pohledném utkání, kde diváci viděli padnout dvě branky, ale i dvě červené karty, nakonec domácí svůj úkol splnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase červená pro hosty a gól do šatny

Do zápasu vstoupila obě mužstva se snahou o útočení. Domácí měli častěji míč na kopačkách, ale hosté využívají každou příležitost k rychlému brejku. Do šancí se ovšem dostávají pouze domácí hráči. Už v 2. minutě se do šance řítil domácí hráč, ale jeho pokus o oblouček hostující gólman Matula vystihl. V sedmé minutě doběhl domácí hráč téměř ztracený míč a nasměroval ho do vápna. Jemná teč domácího útočníka a míč letěl těsně vedle pravé tyče. V 10.minutě si převzal domácí hráč míč, ale i s jeho střelou si gólman Matula poradil. Po úvodní čtvrthodince se dostali do šance i hosté, ale tentokrát zazářil domácí gólman Ptáček a ránu vytěsnil na roh. V 16.minutě se domácí hráč hezky uvolnil ve vápně a technickou střelou obstřelil gólmana, ale i bránu. V 18.minutě krásná rána hostí asi z dvaceti metrů, ale nad. V 25.minutě vykopl hostující gólman míč těsně za půlku, kde ho hlavou vrátil za obránce domácí stoper. Nabíhajícího útočníka domácích naivně zfauloval hostující Kruliš a byl vyloučen. Z následného trestňáku nic nebylo. I když hráli hosté o deseti hráčích, tak od té doby domácím nic nedovolili. Kutnou Horu tak z trápení vysvobodila poslední minuta prvního poločasu. Domácí rychle rozehráli aut z levé strany a přišel centr do vápna. Tam se z ničeho nic objevil domácí obránce Skokan a hlavou nezadržitelně skóroval. Domácí se tak těsně před koncem poločasu ujali vedení 1:0 a po rozehrání rozhodčí odpískal konec první půlky.

V druhém poločase zaujal pouze druhý gól

Celý druhý poločas byl ve znamení dobývání hostující brány, ale to dobývání bylo provázené spoustou nepřesností a chyb. V 55.minutě ztratili hosté na půlce míč a domácí z rychlého protiútoku zakončili střelou nad Matulovu bránu. V 65.minutě měli domácí trestňáček z velice dobré pozice, ale šeredně s ním naložili. V 75.minutě se Dvůr prokombinoval až do domácího vápna, ale akce nakonec skončila v zámezí. Domácí rychle rozehráli a jejich rychlá akce skončila rohem. Po dobře kopnutém rohu propadl míč na zadní tyč, kam si naběhl domácí Schwarz a napálil ho do sítě hostujícího gólmana Matuly. Domácí se ujali vedení 2:0 a věděli, že když si to pohlídají, tak je záchrana hotová. V 79.minutě dostala Kutná Hora výhodu přímáčku z pravé strany. Jenomže po jeho zahrání se míče zmocnili hosté a po pravé straně chtěli zaútočit. Ale přiběhl tam domácí Zorro mstitel a vyvolal úplně zbytečnou šarvátku. Rozhodčí za tento incident udělil hostujícímu Vitebskému žlutou kartu a domácímu Mandutzovi červenou. Obě mužstva tak zápas dohrávala o desíti mužích a dá se říct, že zápas se jen dohrál. Kutná Hora si tak připsala tři veledůležité body a může se těšit i na další divizní sezonu. Dvůr Králové prohrou přišel o možnost umístit se na třetí příčce.




Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Tomáš Frejlach: Co k tomu mám říct. Jsme samozřejmě spokojeni, že se nám tento těžký zápas podařilo vyhrát a zachránit v Kutné Hoře Divizi i pro příští sezonu. Děkuji všem za bojovnost a tři získané body.




Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - J. Mandutz [-] , L. Šindelář [-] (76. Z. Pago [-] ) , M. Wolf [-] (39. M. Antoš [-] ) , V. Regner [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] (80. R. Šesták [-] ) , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] (84. L. Zelený [-] ) , A. Urban [-] (70. J. Nekvinda [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - O. Vaníček [-] , M. Voldán [-] , O. Janouch [-] (69. R. Vágner [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] (81. J. Vaníček [-] ) , M. Otradovský [-] (67. M. Hruška [-] ) , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , F. Fejk [-] (58. J. Podolník [-] ) , V. Hák [-] (58. D. Vitebský [-] )

ŽK: 71. M. Antoš , 79. M. Vácha - 81. D. Vitebský . ČK: 81. J. Mandutz - 25. M. Kruliš .
Hráči zápasu: T. Skokan .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klupák Petr - KRUPKA Pavel, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.