Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice si poslední zápas užily


Branky


0

V posledním kole hostil Trutnov Živanice a před sebou měl nelehký úkol. V současné jarní formě toužil porazit soupeře, který má naopak formu výbornou a na jaře neměl skoro žádné výkyvy. V zápase v kterém padl sedm branek, se to nakonec potvrdilo a vyhrál tým s lepší jarní fazónou.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase se Živanice ujaly vedení

Od začátku zápasu byly Živanice častěji na míči, ale domácí zodpovědně bránili a vyráželi do občasných brejků. Živanice postupně svůj tlak zvyšovaly a odměna přišla v 31.minutě v podobě vedoucí branky. Celá akce začala u hostujícího gólmana Volšíka, který rozehrál na krátko. Hosté se prokombinovali po levé straně až k brankově čáře a poté přišel centr do malého vápna, kam nabíhali dva hostující hráči. Pro Hundáka nebylo problémem překonat gólmana Šťastného a poslat svůj tým do vedení 0:1. Neuběhlo ani sedm minut a hosté vedli už dvoubrankovým výsledkem. Živanice předvedly rychlou a hezkou kombinaci středem hřiště. Před vápnem přišla přihrávka doleva na nabíhajícího Janeckého, který míč zpracoval, provedl rychlou kličku a ránou pod břevno nedal gólmanovi Šťastnému šanci. Do konce poločasu se skóre už nezměnilo a Živanice ho tak vyhrály 0:2.

V druhém poločase Živanice dominovaly

Do druhého poločasu chtěl vstoupit domácí tým s tím, že se pokusí zápas zdramatizovat. Jenomže veškeré plány přišly vniveč už po pěti odehraných minutách. To hosté rozehrávali u rohového praporku aut. Přišla klička k brankové čáře a přetažený centr na zadní tyč, kam si naběhl Petrus a v poloze ležícího střelce nezadržitelně skóroval pod víko Šťastného brány. V 56.minutě to je již 0:4! Domácí měli výhodu trestného kopu z pravé strany. Po centru do vápna se míče ujali hosté a podnikli rychlý brejk, pomalu na jeden dotek, na jehož konci byl Kakrda, který podél gólmana Šťastného navýšil na čtyřbrankový rozdíl. V 76.minutě si hosté párkrát vyměnili míč ve středu hřiště a pak přišla průniková přihrávka středem na nabíhajícího Janeckého, který s přehledem poslal míč do protipohybu gólmana Šťastného a svou druhou brankou v zápase zvýšil na 0:5. V 84.minutě se domácím konečně podařilo vstřelit branku. Na roh domácího Matějky si nejvýše vyskočil Tauchman a přesnou hlavičkou vsítil čestný úspěch svého mužstva. Gólovou tečku za zápasem dali hosté v 90.minutě. Domácí měli dobrou šanci ke skórování, ale přestřelili bránu. Hostující gólman Volšík rozehrál na krátko. Opět přišla rychlá kombinace a přihrávka z pravé strany do vápna, kam si naběhl Ujec, který zavěsil k tyči Šťastného brány. Hosté tak v Trutnově vyhráli zcela jednoznačně 1:6.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: V týdnu přišlo další zranění, tak jsme řešili, jak dáme dohromady sestavu. Museli nám vypomoci dorostenci, za což jim děkuji. Třicet minut nebylo z naší strany až tak špatných. Bojovali jsme, bránili, ale pak zas přišla, na jaře už typická, zbytečná ztráta v rozehrávce, špatné bránění a obdržená branka. Za nedlouho jsme prohrávali už o dvě branky. Kolem vápna hostů jsme měli dost situací, ale špatně jsme je vyřešili. Samozřejmě kvalita Živanic byla znát. Zaplať pánbůh, že je konec. Přes léto se musíme pořádně připravit na nový ročník, snad bude lépe.




Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , J. Zezula [-] (83. M. Vyhnánek [-] ) , M. Kamitz [-] (67. A. Starý [-] ) , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] , J. Holubec [-] (62. J. Tobiáš [-] ) , M. Kejzlar [-] (79. R. Wimmer [-] ) , V. Kozák [-] (88. M. Macek [-] )

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - P. Motyčka [-] , J. Sůra [-] (70. M. Buriánek [-] ) , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , J. Janecký [-] , M. Hundák [-] (76. L. Trupl [-] ) , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (78. D. Mayer [-] ) , D. Petrus [-] (64. O. Ujec [-] )

ŽK: 38. V. Kozák .
Hráči zápasu: J. Janecký .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hanousek Karel - RAIS Ondřej, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.