1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř nestačila na Turnov


Branky


0

Jaroměř se chtěla v posledním domácím divizním zápase rozloučit výhrou a s hostujícím Turnovem odehrála dobrý zápas. Diváci v tomto zápase viděli zvonit tyče, padat góly a gradující zápas v prospěch jednoho celku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté dvakrát do vedení

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a držel častěji míč na kopačkách. První brejk se domácím podařil v sedmé minutě, když Čenovský vysunul Častvaje, ale jeho rána cestu mezi tři tyče nenašla. V 14.minutě získali důrazní hosté ve středu hřiště míč a do úniku se dostal Havel, který poprvé překonal gólmana Ondráčka. Hosté se tak zaslouženě ujali vedení 0:1. S dalším nájezdem hostujícího Moravce si gólman Ondráček poradil. V 28.minutě předvedl krásnou akci domácí Častvaj, který si nejprve přehodil u lajny hostujícího hráče, poté si narazil s Holubem a Čenovským a střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Domácí tým se z vyrovnání dlouho neradoval. V 33.minutě si na přesnou přihrávku za obranu naběhl hostující Havel a přesnou střelou k tyči posunul opět svůj tým do vedení. Dobře hrající Havel mohl vstřelit další branku, ale jeho samostatný nájezd skončil na tyči Ondráčkovi brány. První poločas tak vyhráli hosté 1:2.

 

Marná snaha domácích o gól v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupil lépe Turnov a hned v 54.minutě navýšil své vedení na 1:3. A byl to opět rychlý brejk do otevřené domácí obrany, který tentokrát zužitkoval Moravec. Bezmocný gólman Ondráček vůbec neměl šanci. Hostující Moravec je při chuti a opět se dostal do sólového úniku. Tentokrát jeho střelu zastavila tyč brány domácího gólmana Ondráčka. Hosté jsou lepší na míči, ale domácí mohli zápas zdramatizovat v 83.minutě. Míč z přímého kopu Škody si našel na zadní tyči Rumla, který ho pohotově poslal na zcela volného Matějku. Matějka bohužel ze dvou metrů netrefil odkrytou bránu a přestřelil. Jelikož byl Turnov dnes produktivnějším týmem a proměnil víc gólových šancí, než Jaroměř, tak si odvezl domů všechny body.




Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Chtěli jsme se rozloučit s divizní soutěží na domácím hřišti vítězstvím, bohužel soupeř byl nekompromisní v proměňování svých šancí a my jsme ty naše nedokázali v góly přetavit. Děkujeme všem fandům za podporu v celé sezóně a věříme, že si najdou cestu do Růžovky i na podzim!

FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Náš tým byl od začátku lepším mužstvem, a kdybychom proměnili všechny naše gólové šance, tak mohlo být rozhodnuto daleko dřív. Měli jsme sólové nájezdy a dvakrát nastřelili tyčku. V závěru mohli domácí zápas zdramatizovat, naštěstí netrefili prázdnou bránu. Naše výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , J. Bano [-] (86. T. Mertlík [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] (86. M. Exnar [-] ) , A. Horák [-] (73. M. Seifert [-] ) , O. Častvaj [-] (61. P. Matějka [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - V. Tvrdý [-] , J. Kordík [-] , J. Šimek [-] (83. R. Matoušek [-] ) - D. Hurt [-] (75. A. Drahovzal [-] ) - P. Moravec [-] , M. Horák [-] (87. T. Beníšek [-] ) - D. Novotný [-] , Š. Havel [-] , J. Dlouhý [-] , J. Petřík [-]

ŽK: 61. P. Hrabík , 64. M. Knap - 43. M. Horák , 44. J. Kordík , 64. V. Tvrdý .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Kotyza Václav - DUJSÍK Jiří, DRÁBEK Drahoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.