2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:15

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira zhatila naděje Kutné Hory na bod


Branky


0

Kutná Hora si přijela na Admiru pro vytoužený bod a dlouho o něj bojovala. Diváci tak viděli zajímavý zápas, v kterém se hrálo o moc a nakonec se v něm definitivně rozhodlo až v úplném závěru.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka domácích v prvním poločase

Úvodní čtvrthodinka přinesla fotbal plný osobních soubojů a boje především o střed hřiště. Žádnou velkou šanci si nevypracovalo ani jedno z mužstev. Až přišla 15.minuta a standardní situace pro domácí Admiru. Na Zahálkův centr si perfektně naběhl Martinic, ale s jeho hlavičkou si gólman Ptáček poradil. Jenomže k vyraženému míči měl nejblíže Mikolanda a pohotovou střelou poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté od této doby museli dotahovat jednobrankové manko a museli změnit taktiku zápasu. O tři minuty později mohlo být vyrovnáno, ale skvělým zákrokem se zaskvěl domácí gólman Víšek. Až do konce prvního poločasu převažovala kvalitní obranná hra obou mužstev a tak se ani jeden tým nedokázal už gólově prosadit. První poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením pro Admiru.

V druhém poločase padlo konečné rozuzlení až v devadesáté minutě

Prvních deset minut druhého poločasu to byl takový nemastný, neslaný boj o každý míč, ale nic zvláštního se na hřišti neudálo. V 55.minutě se hostující hráči dostali na dostřel domácí brány, ale rána letěla těsně vedle. Kontrovat se pokusil domácí Zolotuchin, který přeloboval gólmana Ptáčka. Jenomže míč směřující do brány zastavil vracející se hostující bek. Z následujícího protiútoku musel opět zasahovat domácí gólman Víček, proti tvrdé střele hostujícího útočníka. Tempo hry postupně uvadalo a oba týmy se čím dál obtížněji propracovávaly k soupeřově bráně. Na kopačky hostí se začala vkrádat nervozita a to nahrávalo domácím hráčům, kteří se dostávali do brejkových situací. Celý zápas nakonec rozhodla poslední minuta, kdy si na dlouhý nákop naběhl domácí Mošna a vyhrál souboj s vyběhnuvším gólmanem Ptáčkem. Když doběhl míč, tak už pro něj nebylo problémem zasunout ho do prázdné brány a definitivně tak potvrdit výhru svého týmu 2:0. Kutné Hoře nezbývá nic jiného, než uhrát potřebný bodík v posledním zápase proti Dvoru Králové.




Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Chtěli jsme porazit Kutnou Horu, i přes očekávání experta v Expert tipu. :-) Soupeř k nám přijel odhodlán bodovat a plány mu zhatila naše šťastná branka z 15.minuty zápasu. Tento gól udál ráz celému zápasu. Kutná Hora totiž musela bojovat o vstřelený gól a to se jí až do konce zápasu nepodařilo. V závěru jsme hosty potrestali dalším gólem a zápas rozhodli. Z naší strany to byl možná lepší výsledek než výkon. Ve vyrovnaném utkání jsme byli produktivnější a to rozhodlo.




Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - S. Komínek [-] , P. Mikolanda [-] (76. M. Macek [-] ) , M. Horák [-] , J. Martinic [-] , J. Mošna [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (88. D. Slabý [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (90. M. Čmejla [-] ) , O. Herc [-]

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (46. Z. Pago [-] ) , J. Nekvinda [-] , M. Wolf [-] (81. R. Šesták [-] ) , V. Regner [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-] (65. L. Šindelář [-] )

ŽK: 48. S. Komínek - 59. M. Vácha .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NOVOTNÝ Miroslav, FLIMMEL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.