3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Naděje pro Ústí pořád žije


Branky


55. Z. Vaňous (p.) , 61. J. Souček , 66. Z. Vaňous
0

V Ústí se hrál zápas tzv. o všechno, kdy Ústí potřebovalo získat tři body, aby zachovalo divizní naději. Tomu odpovídala i důležitost zápasu, kdy se mažou výkonnostní rozdíly mezi soupeři.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

I když bylo Ústí hodně nabuzené, i tak vstoupil do zápasu lépe Letohrad. Hned ve druhé minutě si na centr hostujícího Kaila naskočil Kabourek a jen těsně minul domácí bránu. O tři minuty později se dostal do šance hostující Štěpán, ale jeho rána skončila na boční síti Krátkého brány. Tlak Letohradu zakončil Kabourek střelou těsně vedle. Od desáté minuty domácí tým vyrovnal hru. Nejdřív se dostal k hlavičce domácí Ráb, ale gólman Ehrenberger byl na místě. Po chvilce zahrával domácí Vaňous trestňák, který skončil vedle hostující brány. Letohradští rychle rozehráli a do otevřené obrany se vřítil Černohorský a tentokrát musel předvést své umění domácí gólman Krátký. První čtvrthodinku plnou šancí, završil hlavičkující domácí Ráb a zakročující hostující gólman. V podobném duchu pokračoval celý první poločas, a i když v něm žádná branka nepadla, tak diváci se rozhodně nenudili.

V druhém poločase se domácím zadařilo

Od začátku druhého poločasu vrhlo Ústí všechny síly do útoku. Nebylo totiž na co čekat. V 54.minutě se v závaru před hostující bránou pískala penalta na Rába pro domácí tým. Odpovědnost na sebe vzal kapitán Vaňous a pokutový kop bezpečně proměnil. Domácí vedli 1:0 a po této brance jim narostla křídla. Hráli úplně výborně a přicházely další šance. V 61.minutě našel domácí Langer ve vápně Vaňouse, který si míč zpracoval a přihrál ho lépe postavenému Součkovi, pro kterého už nebylo problémem trefit prázdnou bránu. Domácí vedou 2:0 a i nadále útočí. V 66.minutě se domácímu Rábovi podařilo perfektně zpracovat těžký míč a vrátit ho před vápno k volnému Vaňousovi. Kapitán Vaňous nádhernou střelou pod břevno završil skóre zápasu na 3:0 a definitivně tak pojistil domácí vítězství, které dalo naději na záchranu v soutěži. Hosté ještě mohli v závěru snížit Valáškem, ale v tomto zápase jim branka nebyla souzena.




Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Fotbalisté Jiskry museli vyhrát, hosty hnala dopředu prestiž. Takže I po prestižním derby Ústí žije, velké vzepětí domácích po přestávce rozhodlo dlouho očekávaný zápas. Domácí tak potvrdili, že v poslední době podorlická derby zvládají lépe. Aby se v tradici těchto utkání mohlo pokračovat i v příští sezóně, musí hráči Jiskry vyhrát za tři body i poslední zápas v Suchdole. Ten se hraje v sobotu 18. 6. od 17.00 hod.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Felgr [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] - P. Langer [-] (86. L. Smejkal [-] ) , Z. Vaňous [-] (87. J. Smola [-] ) , P. Falta [-] - R. Ráb [-] (74. V. Heger [-] ) , M. Kukla [-] (46. J. Felcman [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] (83. O. Skalický [-] )

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - M. Černohorský [-] (39. P. Šponar [-] ) , J. Štěpán [-] (68. M. Lorenc [-] ) , P. Štěpán [-] (62. J. Černík [-] ) , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (71. M. Valášek [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (79. J. Stejskal [-] ) , M. Vaniš [-] , O. Kail [-]

ŽK: 46. J. Strnad , 56. A. Nágl - 15. J. Štěpán , 53. M. Vaniš , 56. M. Linhart .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - HANOUSEK Karel, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.