5:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:15

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia se v domácím prostředí rozloučila vysokou výhrou


Branky


50. D. Kuťák , 61. O. Haupt , 63. P. Očovan , 66. R. Korba , 86. R. Korba - 28. M. Kejzlar
0

Již jistě postupující Olympia Hradec Králové hostila Trutnov, kterému se jaro vůbec nevydařilo. V posledním domácím zápase se domácí chtěli rozloučit výhrou. Stovka přítomných diváků nakonec viděla skvělé představení, hlavně v druhém poločase a i šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadili pouze hosté

Do zápasu vstoupil domácí tým hodně aktivně a hned si začal vytvářet gólové příležitosti. Už v druhé minutě skončil míč ze standardky rohem, po kterém domácí Očovan překopl z pěti metrů odkrytou bránu. V sedmé minutě zahrával standardku domácích Ptáček a Korba skluzem netrefil bránu. Trutnov mohl poprvé zahrozit po čtvrthodině hry, ale míč po standardce skončil v zámezí. Ještě v lepší šanci se hosté ocitli o chvilku později, ale přihrávka pod sebe k adresátovi nedoputovala. A do třetice skončila střela trutnovského útočníka nad domácí bránou. Úspěšnou šestiminutovku završili hosté rohem, po kterém jejich hráč těsně minul Kobosovu bránu. V 25.minutě vyrážel gólman Šťastný, střelu z úhlu, na roh. Po druhém rohu netrefil odkrytou bránu domácí Korba.  V 28.minutě získali hosté ve středu hřiště míč a okamžitě přišla krásná kolmice po zemi, za obranu. Tam si naběhl Kejzlar a s přehledem obhodil gólmana Kobose. Hosté se ujali vedení 0:1 a pro domácí to byla pořádně studená sprcha. Poté musel vystřídat domácí Jukl pro natažený zadní stehenní sval a vystřídal ho Kuťák. Domácí se po obdržené brance chvilku vzpamatovávali a jejich přihrávky postrádaly přesnost. Až deset minut před koncem poločasu, vznikl v hostujícím vápně slušný závar, ale nic z toho nebylo. V 38.minutě skončilo sólo domácího útočníka, vedle Šťastného brány. V závěru poločasu se gólman Šťastný ještě dvakrát zapotil, ale čisté konto udržel.

V druhém poločase se Olympia konečně rozstřílela

Vstup do druhého poločasu se domácím vydařil a už po pěti minutách bylo srovnáno. Dlouhý výkop gólmana Kobose prodloužil středový hráč do lajny. Přišla rychlá kombinace, na konci které byl Kuťák, který do prázdné brány srovnával na 1:1. O deset minut později se po několika odrazech dostal k míči úplně volný Haupt a pohodlně skóroval do odkryté brány. Olympia otočila zápas na 2:1 a i nadále útočila. Neuběhly ani dvě minuty a přišlo nádherné přetažení z pravé strany na levou, kde si míč perfektně zpracoval Očovan a přesnou střelou nedal gólmanovi Šťastnému žádnou šanci. Hrozivou čtvrthodinu pro hosty završil domácí Korba, když se perfektně položil do centru z pravé strany a překonal hostujícího gólmana. Skóre zápasu bylo najednou 4:1 a bylo jasné, že tento zápas už domácí tým nepustí. Gólovou tečku za utkáním dal opět Korba v 86.minutě. To opět z pravé strany centroval Kuťák a Korba nádhernou rybičkou překonal gólmana Šťastného. Olympia tak dotáhla poslední domácí zápas do vítězného konce a důstojně se tak rozloučila s divizní soutěží.




Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: V druhé třetině zápasu se lámal chléb a konečně jsme zužitkovaly šance, které jsme si vytvářeli celý zápas. Utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce. V domácím prostředí jsme se rozloučili s divizí vysokou výhrou a přítomný diváci mohli vidět šest branek.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , M. Strasser [-] - D. Ličman [-] (54. K. Krejčík [-] ) , M. Ptáček [-] (46. M. Kosař [-] ) , O. Haupt [-] , M. Demeter [-] - P. Očovan [-] , R. Korba [-] (86. D. Krejčí [-] ) , R. Jukl [-] (29. D. Kuťák [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] (69. J. Zezula [-] ) , M. Kejzlar [-] (83. A. Starý [-] ) , Z. Tauchman [-] (86. M. Brutovský [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (70. P. Brejcha [-] ) , J. Holubec [-] , V. Kozák [-]

ŽK: 65. D. Kovář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - TRYZNA Lukáš, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.