Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad rozhodl v závěru prvního poločasu


0

Dvanáctý Letohrad hostil třetí Turnov a sestupová matematika velela domácímu týmu vyhrát. Hosté vyhráli pětkrát za sebou a rádi by vyhráli i pošesté. Letohrad v tomto zápase potvrdil výbornou domácí formu a diváci tak viděli zápas, ve kterém padlo pět gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do zápasu potvrdil Letohrad i v závěru prvního poločasu

Domácí tým se hned od začátku zápasu ujal režie hry, a již v třetí minutě mohl skórovat. Černohorský přihrál před bránu Kabourkovi, který míč tečoval do brány. Hostující gólman Hyka míč nakonec zkrotil na brankové čáře a tak se stav neměnil. O dvě minutky později se skóre již měnilo. Domácí Tichý se opřel do míče, ale jeho ránu zablokoval hostující bek. K míči se jako první dostal Čada a skákající míč poslal nezadržitelně za záda bezmocného hostujícího gólmana. Letohrad se ujal vedení 1:0 a i nadále útočil. Byl to hlavně aktivní Kabourek, se kterým si obrana Turnova nemohla poradit. V 15.minutě střílel Kabourek z otočky těsně vedle. V 22.minutě zastavilo Kabourkův lob břevno hostující brány. Poté zahrozil hostující Papoušek ze standardní situace, ale s jeho umístěnou střelou si domácí gólman Ehrenberger poradil. Závěr prvního poločasu se domácím náramně povedl. V 41.minutě se přes celé vápno dostal míč až ke Kabourkovi, který navýšil vedení domácího týmu na 2:0. V 43.minutě využil Kabourek zaváhání hostujících beků, sebral jim míč a zkušeně překonal gólmana Hyku. Domácí tak šli do kabin s luxusním tříbrankovým náskokem.

Turnov dokázal snížit až za stavu 4:0

I v průběhu druhého poločasu domácí kontrolovali hru a hostům toho moc nedovolovali. i když byla hra už vyrovnanější, i tak se hosté branky nedočkali. Byl to naopak domácí tým, kterému se podařilo navýšit skóre na hrozivých 4:0. V 71.minutě si na centr Štěpána naběhl Černohorský a hosté měli zaděláno na debakl. Po této brance Letohrad přece jen trošku polevil a pustil hosty do hry. A tak se hostům podařilo v poslední minutě zápasu snížit brankou Cigánka na 1:4 a alespoň opticky upravit nepříznivý stav. To nic nezměnilo na zasloužené výhře domácího Letohradu, který si připsal tři velice důležité body do divizní tabulky.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] (75. J. Stejskal [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , T. Kabourek [-] (78. R. Macek [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (81. M. Valášek [-] ) , M. Vaniš [-] , M. Černohorský [-] (72. O. Kail [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Petřík [-] (44. R. Matoušek [-] ) , D. Novotný [-] , V. Tvrdý [-] (29. D. Hurt [-] ) - T. Cigánek [-] - P. Papoušek [-] , P. Moravec [-] , M. Horák [-] - B. Tvrzník [-] , M. Karisik [-] (67. A. Drahovzal [-] )

ŽK: 61. P. Štěpán , 79. M. Vaniš - 18. V. Tvrdý , 57. T. Cigánek , 59. D. Hurt .
Hráči zápasu: T. Kabourek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - ŠTEFAN Michal, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.