Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř v devadesáté minutě pouze korigovala


Branky


0

Patnáctá Jaroměř hostila šestý Suchdol, který má ambice skončit v tabulce divize co nejvýš. Domácí tým tak čekal další zápas, ve kterém může pouze překvapit.  Téměř tři stovky přítomných diváků se fotbalem bavili a předváděná hra se jim musela líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní čtvrthodině šli hosté do vedení

Začátek zápasu provázela řada nepřesností obou mužstev. Do první vážnější šance se dostali hosté a hned z toho byl gól. V 14.minutě se dostal k míči Vančura a z otočky nekompromisně zakončil. Hosté se ujali vedení 0:1, ale na domácím týmu byla vidět snaha o vyrovnání. V 25.minutě kopali domácí roh. Hosté míč odvrátili za vápno, kam si naběhl Štajer a je jen škoda, že jeho dělovku zastavil obránce, protože směřovala do brány. Do velice dobré šance se protlačili i hosté, ale z malého vápna přestřelili bránu.  Po půlhodině hry se domácí opět prokombinovali až na dostřel a ve finále Knap těsně přestřelil. O chvilku později zahrával, domácí Bano trestňáček, ale gólmana Malíka nepřekvapil. Závěr poločasu opět patřil hostům. Tři minuty před koncem prvního poločasu si na centr naběhl Michálek a krásnou střelou protáhl domácího gólmana Schejbala. Z následného rohu se hostům povedl nacvičený signál, bohužel s nepřesnou koncovkou. Vyrovnaný první poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením hostujícího celku.

V druhém poločase drama dlouho netrvalo

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl hostům. Už po šesti odehraných minutách se k míči dostal rychlonohý Vančura, zatáhl míč po lajně a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Bodláka, který podruhé rozvlnil síť za zády gólmana Schejbala. Hosty tato branka ukolébala a přišel trest. Domácí Holub obral o míč váhajícího hráče, který ovšem dostal velice těžkou přihrávku od gólmana Malíka.  Holub po kombinaci s Častvajem, vykřesali naději pro domácí. Bylo to 1:2 a Jaroměř se hnala za vyrovnáním a vynutila si opravdu velký tlak, který ovšem trval pouze deset minut a gólovka žádná. Jenomže hosté se pomalu uklidnili a v 68.minutě to bylo opět o dvě branky, kdy přišel penaltový faul na Michálka. K exekuci pokutového kopu se postavil Vančura a s přehledem proměnil. Hosté, s vědomím dvoubrankového vedení, se malinko zatáhli a podnikaly rychlé brejky. V 70.minutě se povedl hostům rychlý brejk. S první střelou si ještě gólman Schejbal poradil, ale k odraženému míči se dostal Bodlák a křížnou střelou přímo do šibenice rozesmutněl domácího gólmana Schejbala. Hosté zápas chtěli v klidu dohrát a prostřídali. V poslední minutě zápasu přišel přesný centr od Častvaje a nikým nehlídaný Matějka uzavřel skóre zápasu na konečných 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Hosté se v Jaroměři prezentovali jednoduchým a přímočarým fotbalem, byli velmi nebezpeční při standardních situacích, díky své výškové převaze. Sehráli jsme fyzicky jeden z nejnáročnějších zápasů, porážka samozřejmě mrzí, přesto nejsem nespokojen. Přístup hráčů k utkání byl podle mých představ.

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Mrzí mě ty dvě obdržené branky po dvou individuálních chybách, což by se nám nemělo stávat. Je důležité, že se nám zlepšila ofenziva a tuto výhru musíme potvrdit v příštím kole, kdy doma hostíme Semily.



Sestavy


FK Jaroměř
J. Schejbal [-] - J. Michek [-] (64. M. Petráček [-] ) , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , M. Štajer [-] , M. Michálek [-] (17. J. Bano [-] ) , J. Holub [-] , M. Škoda [-] (50. O. Častvaj [-] ) , M. Knap [-] , A. Horák [-] , P. Matějka [-]

TJ Sokol Družba Suchdol
A. Malík [-] - M. Hendrych [-] , T. Nosek [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] - O. Bora [-] , T. Michálek [-] (82. J. Růžička [-] ) , J. Vančura [-] , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] (72. F. Rybařík [-] ) - J. Hannich [-] (77. J. Kubík [-] )

ŽK: 40. P. Hrabík , 85. M. Knap - 54. O. Bora , 77. T. Nosek , 79. F. Rybařík , 81. R. Biško , 90. J. Kubík .
Počet diváků: 281. Rozhodčí: Raplík Lukáš - ČECHLOVSKÝ Ondřej, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.