2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice výhrou potvrdily úlohu favorita


Branky


0

Druhé Živanice hostily jedenáctý Letohrad a domácí věděli, že je nečeká tak lehké utkání, jako v minulém kole. Oba týmy na jaře předvádí atraktivní útočný fotbal a tak se bylo na co těšit. Stovka přítomných diváků určitě nebyla zklamaná, protože viděla krásné útočné představení obou celků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl lepší domácí tým

Sobota moc fotbalu nepřála, protože celý den pršelo, ale domácím se podařilo pažit dobře připravit a tak se zápas v pohodě odehrál. Živanice vstoupily do zápasu náporem a hned ve druhé minutě mohl otevřít skóre Petrus, který ovšem nevyužil skvělou nahrávku Janeckého. Spolupráce těchto dvou hráčů přinesla úspěch v jedenácté minutě zápasu. Petrus si naběhl na centr Janeckého a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Ehrenbergerovi šanci. Domácí se tak brzy ujali vedení 1:0 a i dál útočili. Letohrad se na moc protiútoků nezmohl a všechny jeho nadějné akce byly uhašené už v zárodku. Ale ke cti hostí patří, že se nesnažili míče ukopávat, ale pokaždé se snažili konstruktivně rozehrát. To Živanice byly o hodně nebezpečnější. Střela Janeckého letěla jen těsně nad hostující bránu. Další rány, které letěly těsně vedle, vyslali Gorol a Hundák. V gólovce se ocitl domácí Ujec, ale gólman Ehrenberger ho vychytal. A když jasná gólová hlavička Nováka skončila těsně vedle, tak bylo jasné, že první poločas skončí jednobrankovým vedením domácího mužstva.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl rozuzlení až v závěru

Druhý poločas už ze strany domácích nebyl tak dominantní a hosté hru vyrovnali. Ale úvod druhé půlky přesto patřil domácím, když Hundák napřáhl ke krásné ráně, která málem lízala břevno hostující brány. Letohrad se tlačil do útoku a vytvářel si i šance, ale spolehlivá obrana domácích v čele s gólmanem Volšíkem, žádnou gólovou akci nepřipustila. Ani domácí už neměli tolik šancí jako v prvním poločase. Za zmínku stojí Gorolova parádní rána ze 67.minuty, ale i ta letěla nad bránu. Rozuzlení tak přinesl až závěr utkání. Minutu před koncem napálil domácí Petrus tyč Ehrenbergerovi brány. V poslední minutě se k odraženému míči dostal Janecký a podruhé propálil gólmana Ehrenbergera. Domácí tým tak zvítězil zaslouženě 2:0, ale hosté zde předvedli sympatický výkon a velikou měrou přispěli ke kvalitě tohoto zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , M. Buriánek [-] , M. Ferčák [-] , P. Motyčka [-] - O. Ujec [-] (72. T. Kakrda [-] ) , M. Hundák [-] (88. O. Novotný [-] ) , J. Janecký [-] (90. J. Sůra [-] ) , R. Gorol [-] (82. L. Polák [-] ) , O. Herzán [-] - D. Petrus [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - M. Čada [-] , T. Kabourek [-] (78. P. Slodičák [-] ) , J. Štěpán [-] , J. Stejskal [-] (61. M. Valášek [-] ) , P. Štěpán [-] (81. R. Macek [-] ) , R. Krystl [-] , M. Vaniš [-] , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Černohorský [-]

ŽK: 31. D. Petrus , 39. R. Gorol , 61. M. Ferčák , 90. M. Buriánek - 34. J. Štěpán , 53. J. Stejskal , 55. M. Linhart , 68. P. Štěpán , 70. R. Tichý , 87. M. Vaniš .
Hráči zápasu: D. Petrus - M. Černohorský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - KRUPA Jan, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.