1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o vítězství Kutné Hory


Branky


0

Šestá Kutná Hora hostila Vysoké Mýto, pro které to byla jarní divizní premiéra, protože v minulém kole mělo svůj zápas odložený. Vysoké Mýto se netají ambicemi postoupit v tabulce výš a Kutná Hora chtěla v jarní domácí premiéře bodovat. 120 přítomných diváků vidělo zajímavý a kvalitní zápas a určitě odcházeli ze stadionu spokojeni.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, kteří si vytvořili první šanci v utkání. Již ve třetí minutě kopali hosté přímý kop. Na centrovaný míč od Konečného si naběhl Kopřiva, ale v malém vápně se neprosadil. O minutu později se dostává k zakončení hostující Mach, ale jeho hlavička gólmana Ptáčka nepřekvapila.  V 8.minutě se do míče opřel domácí Maxa, ale vysoko přestřelil.  A je to opět Mach, který ve třinácté minutě prověřil postřeh domácího gólmana. V 24.minutě chyběl domácímu Šindelářovi kousíček ke gólovému zakončení. V 32.minutě se skvěle uvolnil hostující Fikejz, ale jeho gólové střele zabránil výtečným zákrokem obránce Franc., A když brankou neskončila ani třetí šance Macha, tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas i zápas rozhodla jediná branka

 

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a odměnou mu byla vedoucí branka již po necelé hodině hry. Nejdřív ale zahrozil ze standardky domácí Vácha, ale gól to nepřineslo. V 59.minutě se do rychlého brejku dostávají domácí a jsou zastaveni faulem. Po trestňáčku se k míči dostal Maxa a přiťukl ho k volnému Šestákovi, který technickou střelou k tyči otevřel skóre utkání. Domácí Kutná Hora se tak ujala vedení 1:0. Hostující trenér zareagoval střídáním a Vysoké Mýto si vytvořilo tlak. V slibném tlaku ovšem hosty zastavila červená karta pro jejich hráče Tomáška. V závěru zápasu měl ještě obrovskou šanci domácí Šesták, ale nedal. V 88.minutě mohl vyrovnat hostující Štěpánek, ale jeho tutovka skončila pouze rohem. A tak se z konečného a hodně vydřeného vítězství nakonec radovala Kutná Hora.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
spolupracovník redakce panJiří Koukol: Zápas z kterého jsme měli naplno bodovat nemáme nakonec žádný bod. Další skvrnou tohoto zápasu je výkon hlavního rozhodčího,který něvěděl co má pískat a během půlhodiny udělil dvě žluté karty našemu hráči Tomáškovi. Hlavně první karta vůbec neměla být pro Pavla Tomáška,který údajnému zakopnutí balónu jen přihlížel.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - L. Šindelář [-] (76. J. Mandutz [-] ) , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] , R. Hačka [-] , M. Vácha [-] (89. L. Zelený [-] ) , T. Skokan [-] , A. Schwarz [-] , V. Maxa [-] , R. Šesták [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , L. Živný [-] , R. Konečný [-] , L. Trnka [-] (84. L. Kopřiva [-] ) - A. Kopřiva [-] (63. P. Štěpánek [-] ) , D. Motl [-] , P. Tomášek [-] , V. Valášek [-] (66. F. Wimmer [-] ) - L. Mach [-] (70. L. Benda [-] ) , R. Fikejz [-]

ŽK: 29. A. Schwarz , 39. T. Skokan , 84. M. Vácha - 58. P. Tomášek . ČK: 82. P. Tomášek .
Místo: Sparta K.Hora - tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kouba Štěpán - HRKAL Václav, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.