0:1
(0:0)
76. M. Demeter (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia rozhodla o své výhře až z pokutového kopu


Branky


76. M. Demeter (p.)
0

Vedoucí Olympia zavítala na hřiště do Semil a věřila, že si připíše další korálek na vítěznou šňůru. Jenomže domácí tým tento souboj předem nevzdal a výsledkem bylo dramatické utkání až do konce. Olympia si po tomto zápase upevnila vedení v tabulce a Semily zůstaly šestnácté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří častěji drželi míč na kopačkách. Jenomže domácí tým hrál s velice dobře organizovanou obrannou hrou a k nebezpečnému zakončení hráče Olympie nepouštěl. Domácím se podařilo přerušovat útočné akce Olympie hned v zárodku a tato rozkouskovaná hra hostům vůbec nevyhovuje. Na to, že domácí nastoupili do zápasu se čtyřmi dorostenci, je jejich hra velice dobrá a hosté se dostávají k zakončení pouze ze standardních situací. Za zmínku stojí 35.minuta kdy domácí Kočí dostává zbytečnou žlutou kartu za oplácení. V prvním poločase se domácí tlaku Olympie ubránili a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas i zápas rozhodla penalta

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. Hosté se snaží útočit a domácí zodpovědně brání. Obrannou hru výborně dirigoval Brett, který perfektně uhlídal mladého Jukla a ještě kolikrát stihl přerušit akci výbornému Očovanovi. Na kopačky hostí se pomaloučku začala vkrádat nervozita, ale vysvobodil je nakonec domácí hráč. Čtvrt hodiny před koncem byla ve vápně situace, jako již mnoho předtím. Jenomže tentokrát domácí Kočí neudržel nervy na uzdě a rukama strčil hostujícího hráče na zem. Rozhodčí ani na chvilku nezaváhal a odpískal pokutový kop. Navíc Kočí vyfasoval druhou žlutou a odporoučel se pod sprchy. K exekuci pokutového kopu se odhodlal Demeter, který ho se štěstím proměnil, protože gólman Koudelka směr jeho střely vystihl. Zbytek zápasu si Olympia svou výhru pohlídala a domácí Kočí může zpytovat svědomí za zbytečný faul, protože kdo ví…





Ohlasy k zápasu


SK Semily
asistent trenéra pan Jan Brett: Celý zápas jsme byli pod mírným tlakem Olympie. Až do 75.minuty jsme jim jejich kombinační hru bourali a pak najednou ta penalta. Ale musíme přiznat, že byla jasná. Když budeme takhle pokračovat s mládím, co máme, tak to bude vynikající.

FC Olympia Hradec Králové
spolupracovník redakce pan František Bárta: Vyhráli jsme gólem z penalty. Přesto, že jsme domácí do ničeho nepustili, ani naše mužstvo svým výkonem neoslnilo. A naši převahu jsme zúročili pouze gólem z penalty. Dnes jsme spokojeni pouze s tříbodovým ziskem.



Sestavy


SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Hradecký [-] , M. Kočí [-] , O. Vlach [-] , M. Štyrand [-] , D. Vancl [-] (79. M. Ježek [-] ) , M. Hájek [-] (86. D. Pácalt [-] ) , P. Bína [-] , J. Brett [-] , M. Liška [-] (78. V. Maleček [-] ) , L. Suk [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Novotný [-] , J. Poděbradský [-] , M. Kosař [-] - D. Ličman [-] (61. K. Krejčík [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Demeter [-] , K. Itsios [-] (87. J. Kraus [-] ) - P. Očovan [-] , R. Jukl [-] , M. Malínský [-] (72. D. Kuťák [-] )

ŽK: 35. M. Kočí , 91. P. Bína - 74. D. Kuťák . ČK: 75. M. Kočí .
Hráči zápasu: J. Brett .
Místo: Semily - Tráva č.1. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trska Adam - HURYCH Jan, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.