0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutné Hoře stačil ke třem bodům úvod zápasu


Branky


0

V Jaroměři se chce domácí tým pokusit o zázrak a zachránit Divizi i pro příští sezonu. A tak je pro Jaroměř každé utkání existenční a chtěla by zabodovat co nejčastěji. Kutná Hora z pozice šestého týmu tabulky chtěla dokázat, že jí tato pozice právem patří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak hostí vyústil v jedinou branku

Do zápasu lépe vkročili hosté a vytvořili si převahu. Hosté se tlačili do zakončení a domácí ve 12.minutě odvrátili míč na rohový kop. Po zahraném rohu se míč dostal k hostujícímu Schwarzovi, který střelou zpoza vápna překonal gólmana Ondráčka. Hosté se tak brzy ujali vedení 1:0 a chtěli co nejdřív svůj náskok pojistit druhou brankou. Až do dvacáté minuty byla Kutná Hora lepším týmem, ale žádnou loženou gólovku si nevypracovala. To naopak domácí Horák se ve 20.minutě do gólovky dostal, ale své sólo ani nadvakrát nedokázal proměnit. Po půlhodině hry si na dlouhý výkop domácího gólmana Ondráčka, naběhl Škoda, ale s jeho střelou si gólman Ptáček poradil. O pět minut později pálil z dobré pozice hostující Maxa těsně vedle. O minutku později poslal domácí Škoda ideální přihrávku na Bana, který běžel sám na gólmana Ptáčka. Jenomže své sólo neproměnil. V 36.minutě se z prostoru penalty dostal k zakončení domácí Škoda, ale brána byla pro něj malá. Pět minut před koncem poločasu měl ke zvýšení náskoku hodně blízko hostující Vácha, ale ten ve skluzu těsně minul. V poslední minutě se z otočky pěkně trefil domácí Holub, ale i s jeho ránou si gólman Ptáček poradil. Poločas tak skončil těsným vedením hostí z Kutné Hory.

V druhém poločase marná snaha Jaroměře o vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým. V 50.minutě vyslal tvrdý projektil, na Ptáčkovu bránu, domácí Bano, ale gólman byl na místě a konečky prstů vytlačil střelu na roh. O pět minut později se mohl prosadit domácí Holub, jenomže hostující bek skvělým skluzem zachránil. Po hodině hry kopali domácí roh. Hlavička zcela volného Rumla byla ovšem hanebná! Za hosty hrozil hlavně aktivní Maxa, ale ani jeho rána v 76.minutě brankou neskončila. Jaroměř se hodně snažila o vyrovnání, ale postupem času tam už bylo hodně nepřesností a tak mohli hosté pět minut před koncem definitivně rozhodnout. Jenomže Vocel netrefil odkrytou domácí bránu. Jaroměři se nakonec vyrovnat nepodařilo a tak si hosté odvážejí do Kutné Hory všechny body.

Sestřih gólů

Autor: Václav Mlejnek



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: V první půli jsme si vytvořili několik jasných brankových příležitostí, které jsme však nedokázali proměnit. Druhá polovina zápasu byla už spíše bojem o každý metr hřiště. Nedařilo se nám udržet míč na zemi a soupeř si už své jednobrankové vedení udržel. Pokud selžeme i v těch nejvyloženějších šancích, nemůžeme získat tři body, byť byl náš herní výkon nadstandardní.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , M. Čenovský [-] (76. O. Častvaj [-] ) , P. Hrabík [-] , J. Bano [-] (84. M. Seifert [-] ) , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , P. Matějka [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-]

Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - L. Šindelář [-] (84. R. Vocel [-] ) , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] , J. Mandutz [-] (57. R. Hačka [-] ) , M. Vácha [-] (90. J. Šmidrkal [-] ) , T. Skokan [-] , A. Schwarz [-] , V. Maxa [-] , R. Šesták [-] (88. V. Vodička [-] )

ŽK: 14. P. Ruml , 92. P. Hrabík - 37. B. Franc , 67. T. Skokan . ČK: 93. P. Hrabík .
Hráči zápasu: A. Horák - M. Vácha , V. Maxa .
Místo: Jaroměř - tráva č.1. Počet diváků: 223. Rozhodčí: Baum Tomáš - KAPOUN Michal, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.