Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia rozhodla zápas hned v úvodní čtvrthodině


Branky


0

Za skoro mrazivého počasí, na výborně připraveném trávníku se střetla domácí Olympia Hradec Králové s týmem z Turnova. První Olympia nechtěla nic ponechat náhodě a postupový sen chtěla začít naplňovat od prvního jarního kola. Odehrálo se velice zajímavé utkání, ve kterém padaly góly hned v úvodu zápasu.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za dvanáct minut 3:0

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Již ve třetí minutě se po pěkné kombinaci, dostali hosté i k zakončení. V páté minutě kopala Olympia rohový kop. Jemná teč Ličmana znamená vedení domácích 1:0. Výborné uvedení nové tváře v dresu Olympie. V osmé minutě musel gólman Kolář zasahovat proti tvrdé střele a poté míč ukopl do bezpečí hostující bek. V deváté minutě přišla fotbalová paráda domácího Kosaře. Snášel se k němu odražený míč a Kosař ho z pětadvaceti metrů poslal přímo do levé šibenice Kolářovi brány. Olympia vedla 2:0 a pořád útočila. V dvanácté minutě kopali domácí druhý roh a opět uhodilo. Gólman Kolář neudržel lehký míč a pro Jukla již nebylo problémem zvýšit na 3:0. Další skvělé uvedení nové tváře v domácím týmu. Nabuzený Jukl pálil, o chvilku později, těsně vedle. V sedmnácté minutě se hosté ocitli v první šanci, ale hlavička hostujícího útočníka skončila vedle. Hosté vyloženě otřeseni takovým začátkem, se až do konce prvního poločasu nevzpamatovali a na nic nezmohli. To domácí si zápas užívali. V 24.minutě domácí Demeter z dobré pozice pálí vysoko nad. Demeterovi není souzeno dát gól. Bránu překopl i z malého vápna. V poslední minutě prvního poločasu kopali domácí třetí roh a mohl z toho být i třetí gól. Gólman Kolář naštěstí na brankové čáře míč pokryl. Do šaten se šlo za stavu 3:0 pro domácí, kteří měli hru pevně pod kontrolou.

V druhém poločase se hosté zlepšili

Do druhého poločasu provedli hosté dvě změny a byly to změny k lepšímu. Úvod poločasu patřil Turnovu. Již po třech minutách se hosté prokombinovali až před Kobose, ale nadějnou střelu hostujícího hráče zablokoval domácí bek. V čtyřicáté deváté minutě domácí Ptáček centroval z pravé strany a Očovan napálil míč do břevna. K odraženému míči se dostal Klapka a jeho tečovaná střela skončila vedle. Po rohu to byl opět Klapka, ale opět vedle. V 53.minutě vybojoval Ptáček míč a přihrál ho Juklovi. Jukl ho navedl až na brankovou čáru a předložil na zlatém podnose Malínskému. Ten nezaváhal a zvýšil skóre Olympie na 4:0. A tak se i třetí nová tvář uvedla gólem. Hned z rozehrávky se hostující Randák ocitl v dobré pozici, ale gólman Kobos byl na místě. V 55.minutě poslal Očovan měkoučkým obloučkem do tutovky Ptáčka, ale ten z bezprostřední blízkosti poslal míč do náruče gólmana. V 56.minutě zkoušel z poloviny hřiště hostující Novotný přelobovat gólmana Kobose, ale ten se stihl včas vrátit do brány a míč chytil. V šedesáté minutě se dostal domácí gólman Kobos až na roh velkého vápna. Jeho nepovedený odkop se odrazil od hostujícího hráče do vápna, kam si první naběhl Papoušek a snížil na 4:1. Odpověď domácích mohla být gólová. Očovan předložil tutovku Juklovi, ale jeho sražená střela skončila pouze rohem. V 66.minutě poslal Očovan hlavou míč vedle Kolářovi brány. V 78.minutě se v dobré střelecké pozici ocitnul hostující Cigánek, ale jeho střela těsně minula domácí bránu. V 83.minutě se Olympii povedla rychlá kombinace, ale Kuťákovi koncovka nevyšla podle jeho představ. O dvě minutky pálil domácí Krejčík, ale gólman Kolář reflexivně vyrazil. V druhém poločase se hra Turnova o hodně zvedla, ale na víc než na gól to nestačilo. Vítězství domácích je naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce pan František Bárta st.: Naše vítězství bylo naprosto zasloužené. Povedl se nám začátek zápasu a od toho se odvíjelo celé utkání. Je důležité, že se nám povedl vstup do jarní části vítězstvím.

FK Turnov
Vedoucí mužstva pan Petr Horáček: Bohužel úvod zápasu nám vůbec nevyšel a po 12 minutách jsme prohrávali již 3:0 a osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Musíme se soustředit na další zápasy.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , M. Kosař [-] - M. Ptáček [-] , F. Klapka [-] (64. K. Krejčík [-] ) , D. Ličman [-] (76. K. Itsios [-] ) , M. Demeter [-] - R. Jukl [-] (82. D. Kuťák [-] ) , P. Očovan [-] , M. Malínský [-] (84. O. Haupt [-] )

FK Turnov
O. Kolář [-] - J. Petřík [-] , J. Šimek [-] (76. V. Tvrdý [-] ) , D. Novotný [-] , J. Kordík [-] - D. Hurt [-] (46. M. Randák [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Dlouhý [-] (70. T. Cigánek [-] ) , D. Frimmel [-] (79. Š. Havel [-] ) - P. Papoušek [-] , M. Horák [-] (46. D. Šulc [-] ) -

ŽK: 87. D. Šulc .
Hráči zápasu: J. Poděbradský - P. Papoušek .
Místo: Olympia Hradec Králové - tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kalenda Jan - FLIMMEL Milan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.